НЕДИМОВИЋ: Ниједан ССП који има везе са Ђиласом не може бити добар по Србију

Novosti online

19. 06. 2021. у 18:27

ИЗГЛЕДА да ниједан ССП који има везе са Драганом Ђиласом и његовом кликом не може бити добар по Србију, каже Бранислав Недимовић, члан Председништва Српске напредне странке и министар пољопривреде, шумарства и водопривреде.

НЕДИМОВИЋ: Ниједан ССП који има везе са Ђиласом не може бити добар по Србију

Танјуг

- Лоше склопљеним Споразумом о стабилизацији и придруживању познатим као ССП су уништили српског сељака, а данас би са још лошијом странком исте скраћенице, ССП, да униште и сваког грађанина Србије. Најпре су уништили ПКБ симбол српске пољопривреде, као и Будимку, Воћар и Срем Шид. Хиљаде људи је остало тада без посла, а српском аграру су покидали жиле куцавице и предали га својим тајкунима на вересију.

- Све смо то ипак успели да за неколико година повратимо у живот, обезбедимо врхунске инвеститоре који су поново пружили прилику стотинама породица да поново живе од тих истих предузећа. Коначно, да знају да то што произведу имају коме да продају. Сва њихова безидејност и незнање које их је обузело се највише видело данас у Блацу - истиче Недимовић.

- Мислили су да је то оно напуштено Блаце које су нам оставили исто место, али је истина заправо потпуно другачија. Данас је Блаце место које је постало симбол успешних пројеката који су заживели управо од тих истих субвенција које дајемо у рекордним износима, како никада раније није био случај. Десетине нових трактора, хладњача и прерађивачких капацитета су подигнути било уз помоћ националних субвенција, било уз помоћ ИПАРД-а, који узгред буди речено нису годинама могли ни да покрену, а клели су се у ту исту Европску унију као кључ српске будућности.

- Нека само наставе са демагогијом, ми ћемо као и до сада да радимо и отварамо нове прилике за бољу будућност српског сељака и сваког другог грађанина Србије - закључио је Недимовић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)