ОВО МОРА ДА ПРЕСТАНЕ - НЕМА ИЗГОВОРА: Ђурић после гнусног напада на цркву показао свету како изгледа "демократија" у Приштини

Новости онлине

11. 06. 2021. у 16:23

АМБАСАДОР Србије у САД Марко Ђурић обавестио је јавност о гнусном албанском нападу на Српску православну цркву у Приштини, чији је крајњи циљ застрашивање малобројних православаца у "престоници" лажне државе.

ОВО МОРА ДА ПРЕСТАНЕ - НЕМА ИЗГОВОРА: Ђурић после гнусног напада на цркву показао свету како изгледа демократија у Приштини

Фото: Твитер/Марко Ђурић

- Исус мрзи Србе! Графит мржње који је прекјуче освануо на једној српској православној цркви у Приштини, тзв. престоници „Косова“, где је сада остало само око 90 старијих Срба, од укупно 45.000 хиљада Срба који су ту живели у периоду пре рата - написао је Ђурић на твитеру.

Он подсећа да је дан након инцидента тзв. Косовска полиција мирно седела док је влада лажне државе обезбедила логистичку подршку екстремистима, Албанцима, који поново вандализују хришћанске светиње под изговором "протеста због служења провокативне литургије" у недовршеној, предратној цркви, описујући је као "храм шовинизма и мржње".

- До сада је, и то само током ове године, забележено чак 40 напада на хришћанске храмове на Косову и Метохији. Ово насиље и мржња морају одмах да престану. Нема изговора - апеловао је Ђурић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)