СВИ ДОБРО ЗНАМО КО ЈЕ БИО ЂАВО: Вучић одговорио на лажи представника Хрватске и БиХ

Novosti online

08. 06. 2021. у 23:24

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић истакао је на седници Савета безбедности Уједињених нација да је представник БиХ Свен Алкалај говорио у име БиХ, али да је он добио писмо од Милорада Додика, и навео је да не постоји сагласност међу представницима БиХ.

СВИ ДОБРО ЗНАМО КО ЈЕ БИО ЂАВО: Вучић одговорио на лажи представника Хрватске и БиХ

Фото: Принтскрин

- Није најбоља политика вређати људе из сопствене земље, нисам рекао ништа ни против било кога, али представници БиХ и Хрватске су то урадили. Хрватски представник је рекао да је добро познато ко је био ђаво. У овом региону је постојао један велики концентрациони логор у Јасеновцу, и мислим да сви знају ко је био ђаво - рекао је Вучић.

Председник је запитао зашто нико од Хрвата и Бошњака није осуђен за злочине, иако су многи почињени током рата.

Подсетимо, хрватски представник Србе назвао ђаволима Хрватски представник је, попут Алкалаја, имао обраћање прожето мржњом према Србима, које је у једном тренутку назвао и - ђаволима.

- Председник Вучић је истакао да током сукоба нико није био анђео, али ја мислим да је јасно ко је био ђаво. Данашња коначна пресуда генералу Младићу показује значај механизма - рекао је он.

Он је одбио да прокоментарише и речи председника Вучића, који је јасно рекао да су у операцијама Бљесак и Олуја почињени злочини над Србима.

- Такође смо забринути зато што Србија не сарађује са механизмом по питању изручења Јојића и Радете - казао је хрватски представник.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)