ОДЛИКОВАН ВУЛИН: Министру медаља МЧС

Novosti online

08. 06. 2021. у 17:47

ПРВИ заменик министра за цивилну заштиту, ванредне ситуације и отклањање последица елементарних непогода Руске Федерације Александар Чупријан одликовао је данас министра унутрашњих послова Републике Србије Александра Вулина медаљом поводом 30 година од оснивања МЧС-а.

ОДЛИКОВАН ВУЛИН: Министру медаља МЧС

Фото: МУП

Министар Вулин, који је командант Републичког штаба за ванредне ситуације, одликован је за заслуге у развоју и усавршавању активности у области цивилне одбране, заштите становништва и територије од ванредних ситуација, пружања противпожарне безбедности и безбедности људи на води.

Министар Вулин захвалио се на овом престижном одликовању и истакао да је уверен да ће добра сарадња између два министарства бити настављена и унапређена.

Министарство за цивилну заштиту, ванредне ситуације и отклањање последица елементарних непогода Руске Федерације постхумно је истом медаљом одликовало начелника Сектора за ванредне ситуације и помоћника министра Предрага Марића, као дугогодишњег члана Управног одбора Српско-руског хуманитарног центра у Нишу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)