ОГЛАСИЛА СЕ ЖЕНА ЧЕДЕ ЈОВАНОВИЋА: Трпимо свакодневно злостављање, мој муж није насилник

Танјуг

03. 06. 2021. у 11:13

ЈЕЛЕНА Јовановић, супруга лидера ЛДП Чедомира Јовановића после инцидента који је синоћ догодио испред једног ресторана брзе храна у близини њихове куће, каже да је реч о нападу хулигана на њеног мужа.

ОГЛАСИЛА СЕ ЖЕНА ЧЕДЕ ЈОВАНОВИЋА: Трпимо свакодневно злостављање, мој муж није насилник

Чедомир и Јелена Јовановић

Наводи да годинама њихова породица трпи малтретирање хулигана, најчешће испред зграде у којој живе и да је полиција уредно обавештавана о томе. То се, каже, догодило и синоћ.

- Када је синоћ око 21 час мој супруг је дошао кући, изашао из аутомобила вербално га је напало неколико младића који су га пратили, вређали и претили. Нападнут је и физички и он је одреаговао - каже Јелена Јовановић.

Надам се, каже, да ће полиција одреаговати и спречити свакодневно злостављање, а медије моли да да извештавају објективно о догађајима у којима се спомиње Чедомир.

- Он није насилник, већ се бранио од насилника. Како и зашто је могуће да свака вест о њему буде негативна? Чедомир је синоћ бранио своју децу, своју породицу, на прагу свог дома - каже Јелена Јовановић.

Упозорава да, како каже, предуго траје ово малтретирање.

- Угрожена је безбедност насе породице, деце која су ноћас била сведоци догађаја, који се десио испод њиховог прозора. Често слушају одатле увредљиве песме и претње од стране навијача.

Медији су синоћ јавили како је синоћ Чедомир Јовановић изазвао инцидент у једном локалу на Новом Београду,после чега је одвезен полицијским возилом, не наводећи ни повод ни друге учеснике тог инцидента.

Јовановић је јутрос је за ТВ Прва изјавио да је бацио столицу у излог локала недалеко од његове куће, након што су га, како је рекао, напали навијачи испред тог локала.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)