БОЖИЋ: Крао си и од деце, Ђиласе!

Novosti online

01. 06. 2021. у 15:16

ИМА ли шта лицемерније него да Ђиласов најплаћенији упосленик Мариника Тепић говори на тему заштите осетљивих група, посебно деце, наводи Сандра Божић, чланица Главног одбора Српске напредне странке.

БОЖИЋ: Крао си и од деце, Ђиласе!

Фото: РТС принтскрин

- Веровали или не, има! Када иста та Мариника излицитираног образа у исту реченицу стави бригу о деци и самохраним родитељима са именом свог газде и послодавца Драгана

- Верујем да се сваки нормалан човек прво запита колико то самохраних родитеља може да обезбеди сигурну будућност за своју децу само са једног Ђиласовог рачуна са Маурицијуса - истиче Божић.

- Колико са рачуна из Хонгконга? Швајцарске? Стотине, хиљаде, стотине хиљада збринуте деце?

- Срамно је да једна лопужа која емпатију није показала ни према чему осим према свом новцу и лоповлуку говори о бризи према деци и самохраним родитељима!

- Добро памте родитељи, поготово у Београду, колико су стрепели над украденом будућношћу своје деце због бахатости и лоповлука Драгана Ђиласа - каже Божић.

- 1,2 милијарде евра је дуг који је Ђилас оставио Београђанима! 400.000 динара је остао дужан породиљама на име неисплаћених накнада, док су вртиће родитељи плаћали дупло више него што је то закон налагао.

- Крао си од деце Драгане и куповао своје некретнине и пунио милионима рачуне по пореским рајевима! И сада се усуђујеш преко свог Пинокија да причаш о деци чију си будућност немилосрдно покрао - наводи Божић.

- Посебно је срамно да монструм који је тукао своју трудну жену и њене родитеље  пред децом и није плаћао алиментацију данас шаље поруку преко свог дежурног мегафона о заштити права самохраних родитеља и оснивању алиментационог фонда. Искрено верујем да је својим машинским мозгом овим фондом само смислио унапред начин да исте те родитеље сутра опљачка још једном и отме будућност још неком детету - закључила је чланица Главног одбора СНС.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)