ПОКРЕТ СОЦИЈАЛИСТА: Иза удбашког сценарија по коме је главни кривац Вучић стоји прворазредни Монтенегрин Жељко Ивановић

Novosti online

29. 05. 2021. у 18:43

ПОКРЕТ социјалиста и грађани Србије нису импресионирани новим антисрпским урадком Жељка Ивановића, наводи ПС у саопштењу.

ПОКРЕТ СОЦИЈАЛИСТА: Иза удбашког сценарија по коме је главни кривац Вучић стоји прворазредни Монтенегрин Жељко Ивановић

Фото: Покрет социјалиста

- Ни несрећни Вељовић не би боље написао удбашки сценарио у коме је главни кривац председник Вучић, јер је Кривокапић ухваћен у лажи и што Српска православна црква није пала на колена пред Абазовићем и Бечићем.

Али, осим што му се причињава Вучић, о чијем обарању машта, привиђа му се и Александар Вулин у саопштењу патријаршије и то вероватно зато што је оно било написано маестрално и пре свега, истинито.  

Овакве фатаморгане Ивановића, жедног Ђиласа на месту Вучића, је вероватно последица тога што му деценијама тепају да је "друга породица", а уствари је трећеразредни новинар и прворазредни Монтенегрин, зелен као ешерихијска дијареја.

Вулин се за разлику од њега никада није бојао ни шверцера Ђукановића, ни кавачког убице и канибала Звицера и његових керова у Београду, а камоли Миловог пискарала, који ће у наредном периоду вероватно више времена проводити у Загребу, него у Београду - наводи се у саопштењу ПС.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)