ВЛАДАНКА МАЛОВИЋ: Нека јаве Ђиласу да није победио ни у те две месне заједнице

Novosti online

26. 05. 2021. у 18:31

СУПЕР ми је та победничка еуфорија Ђиласа и његових медија, и онакви наслови преко целе насловне како је СНС поражена у две месне заједнице у једној општини, навела је Владанка Маловић, чланица председништва Српске напредне странке.

ВЛАДАНКА МАЛОВИЋ: Нека јаве Ђиласу да није победио ни у те две месне заједнице

Фото: Архива

- Изгледа да Ђиласу и његовима нико није јавио да он ни у те две месне заједнице није победио, а да је у општини Сечањ од 86 чланова савета МЗ "само" 65 из редова СНС.

- Нико му изгледа није ни јавио ни да од укупно 1188 изабраних чланова савета месних заједница од почетка године из СНС долази "само" 1099 - додаје Маловић.

Фото: Новости

Tekst potpisa

- Разумем ја то што Ђиласов машински мозак зна да рачуна само банковне рачуне по иностранству где је сакрио наше паре, а да са рачунањем подршке грађана много лошије стоји, али ето обећавам му да ћемо ми из СНС још више радити и убедљивије побеђивати на свим изборима.

- Много му хвала што нам је скренуо пажњу посебно на ове две месне заједнице у општини Сечањ, и ми  обећавамо мештанима и МЗ Бока и Сутјеска да ћемо напрно радити, учинити све да се изборимо и за њихово поверење и да ћемо се још јаче борити за њихове интересе - закључила је Маловић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)