НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 11. ДО 18. АПРИЛА: Лаву стиже интересантна иницијатива од партнера; Шкорпија је превише захтевна

Астролог Сузана Бан 064/13.66.885 www.astrosvastara.com

11. 04. 2021. у 16:22

САЗНАЈТЕ шта вас наредних седам дана чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље.

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 11. ДО 18. АПРИЛА: Лаву стиже интересантна иницијатива од партнера; Шкорпија је превише захтевна

Фото: Depositphotos

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Посао Одређене информације не допиру на прави начин до вас, па нисте у доброј позицији да сагледате све могућности које су важне за коначну одлуку. Превише желите а не постоје праве могућности, морате нечега да се одрекнете. Вребате сваку прилику не би ли сте се поново наметнули у радном окружењу. Ово је период када ваш труд може бити награђен.

Љубав Порив за личном слободом може вас навести на погрешан корак. Да бисте изгладили несугласице прихватите предлоге вољене особе и више времена проведите са особама које она предложи. Слободни могу упознати некога са ким их чека добар провод и романтична авантура.

Здравље Несаница.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Посао Стижу промене које ремете уобичајену рутину у вашој свакодневици. Крајем недеље бићете у прилици да једном старом сараднику помогнете да нађе посао. Позитивна енергија због тог доброг исхода удахнуће мало оптимизма у ваше расположење. Осим тога, ових дана очекујте обавештење у виду опомене или испоруку обавештења о некој казни на коју нисте рачунали.

Љубав Време је за квалитетан предах. Добијате шансу да одвојите мало времена за себе и вољену особу. Темпо који је иза вас био је пребрз, изгубили сте реалну слику о томе шта је вама потребно, а шта партнеру. Заједничко проведено време ствара прилику да љубав крене из почетка.

Здравље Нервоза.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Посао Завршавате нагомилане заостале обавезе које су вас ометале и успоравале у раду. Било да је реч о људским ресурсима или о пројектима, ових дана предстоји вам тешка одлука којом се од вас очекује добра процена и мудар потез. Уколико тражите посао, ова недеља је у знаку преговора којима вам се отвара могућност новог посла или напредовања.

Љубав Прилично сте нехајни и статични. Због тога вам може промаћи прилика да се вољеној особи довољно приближите и чак и себи откријете емоције које су вам раније биле непознате. Дозволите другој страни да започне разговор, бићете изненађени како вам је мало потребно за потпуну блискост.

Здравље Контролишите притисак.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Посао Размишљате како да будете ефикаснији и неком новом организацијом побољшате своју финансијску ситуацију. Право је време да се укључите у активности своје средине. Професионално сте задовољни па вам ових дана следи и званична потврда за то. Наредних дана вас вероватно неће заобићи непријатне вести због којих ви не треба да се бринете.

Љубав Слободно време проводите оптерећени пословним проблемима. Недовољна близина партнера може освежити љубавни однос који је изгубио на интензитету јер сте неко време пречесто били заједно. Након мале раздвојености следе таласи романтике којих сте се толико ужелели.

Здравље Главобоља.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Посао Ова недеља вам доноси велико разрешење нарочито ако имате неке недефинисане односе које нисте рашчистили. Након прерасподеле задужења стиже неочекивани подстицај од стране особе која вам до сада није ништа обећавала. Обуздајте нервозу јер када се буде нешто важно одлучивало неопходно је да мирно промислите и потражите савет других сарадника.

Љубав Ваше потребе ових дана захтевају од вољене особе много толеранције и стрпљења. Иако се можда осећате уморно, расположење ће се променити када од партнера стигне интересантна иницијатива. Не размишљајте превише о томе колико би вам нешто пријало, то не можете да знате док не пробате.

Здравље Стомачни проблеми.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Посао Прекида се уобичајен темпо на који сте навикли. Препуни сте креативне енергије па ваше самопоуздање из дана у дан расте. Уколико се нађете у прилици да ове недеље пазарите или потписујете неке вредносне папире, будите на опрезу јер није повољан тренутак и може вам се поткрасти грешка коју касније нећете бити у прилици да исправите.

Љубав Морате додатно да се потрудите ако желите да сачувате стабилност у вези, макар грешке преузели на себе. Можете упасти у озбиљан сукоб с вољеном особом ако не исконтролишете своју нестрпљивост. Право решење за ваше проблеме је отворен разговор и то крајем недеље.

Здравље Костобоља.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Посао У налету сте добре енергије, али вас савладавају нестрпљење и нервоза. Ваша променљивост расположења није пријатна околини, па су могући ситни сукоби и расправе. Информације које ћете ових дана добити носе путоказ у ком смеру иде ваш професионални развој. Останите сконцентрисани, а нестабилно расположење умирите вежбањем и тренингом.

Љубав Сами сте себи довољни, па вас мрачно расположење вољене особе не ремети. Избегавање сусрета није право решење, суочите се са проблемом. Романтика губи на снази, па ако на време не предузмете нешто конкретно до краја овог периода може доћи до озбиљне кризе или раскида везе.

Здравље Чувајте се вируса.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Посао Отварају вам се шансе да довршите започете пројекте, али све је још увек само у плановима. Права реализација подразумева конкретно склопање уговора, али на то ћете још чекати. Не губите стрпљење јер то не значи да су послови пропали. Ове дане и краткотрајан предах искористите да темељно припремите терен за оно што предстоји.

Љубав Вољена особа вам не даје довољно топлине колико вам је у овом периоду потребно. Превише сте захтевни па вам ових дана следи захлађење односа. Нешто из прошлости вас нарочито брине. Сећање на пропалу велику љубав може вам помутити шансу да остварите нову везу.

Здравље Проблеми са зубима.

СТРЕЛАЦ (23. 11 - 21. 12)

Посао Овај период је за вас у знаку завршетка заосталих обавеза. Све у вези тога биће отежано и подложно превидима и малерима. Добра страна свега је то што ће вам ситни дневни проблеми скренути мисли и ублажити нервозу. Осим тога, постоје шансе да неке своје идеје представите и добијете позитивну оцену од стране особа на чију подршку нисте рачунали.

Љубав Преко блиских пријатеља предстоји вам једно ново познанство. Мало опуштање и прихватање изазова може вам пријати, али дугорочно, ви знате да то није за вас. Због наглашене променљивости расположења појачано сте осетљиви, а то није обећавајућа атмосфера за ове дане.

Здравље Алергије.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Посао Хоће вас посао па вам стиже понуда за додатни рад који вам тренутно није неопходан. Размишљате да се упустите у то уз оправдање које налазите у финансијској накнади која није нешто нарочито, али није ни за занемаривање. Прихватите јер ће вам се овај посао дугорочно веома исплатити. Осим тога, отвара вам се и прилика да довршите све заостале финансијске обавезе.

Љубав Захтевни сте према себи. Вољеној особи није лако с вама јер исто очекујете и од ње. Ваше провокације могу бити окидач за непријатну расправу. Квалитетан и искрен разговор може разрешити неке неспоразуме који вас наводе да поверујете да се појавио велики проблем у вашем љубавном односу.

Здравље Болови у ногама.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Посао Стиже вам повољна прилика, али да бисте је искористили морате пристати на компромис који је за вас, бар до сада, увек био неприхватљив. Пролазни застој је могућ, али уколико останете истрајни, посао који ових дана отпочнете има потенцијал да се у даљој будућности прошири. Будите спремни на то да ће све потрајати дуже него што очекујете.

Љубав Прилика да на брзину доведете свој живот у ред може вас навести на погрешне потезе. Уколико је ваша љубавна веза имала било какву примесу тајанствености, будите спремни на то да вам, ових дана, звезде нису наклоњене и да свака тајна прети да постане јавна.

Здравље Премор.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Посао Време за квалитетан предах. Могућа је понуда да се прикључите једној волонтерској организацији где би ваши квалитети дошли до потпуног изражаја. Ипак, без обзира на изазове, не подлежите потреби да нешто ново отпочнете, јер није повољан период за то. Ако се пажљиво организујете и не расипате своје потенцијале, изазовни аспекти ће проћи без последица.

Љубав Партнер нема разумевања када су у питању ваши захтеви. Искрени разговори, заједничко проведено време и дуге шетње смириће тензију која се гомила. Пружите му мало подршке и топлине, чак иако нисте расположени. Не заборавите да вас он искрено поштује и воли.

Здравље Болови у леђима.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)