СМЕЧ У МРЕЖУ: Лицемере треба питати - шта вас, тачно, нервира код Новака Ђоковића?

Недељко Иљукић

23. 02. 2021. у 12:09

"Шака јада" која све чешће и све гласније кука под прозором првог светског рекета, упорно жели да докаже да је он фолирант

СМЕЧ У МРЕЖУ: Лицемере треба питати - шта вас, тачно, нервира код Новака Ђоковића?

Новости

ШТА вас, тачно, нервира код Новака Ђоковића? Да се може, поставио бих ово питање сваком од белосветских или ових домаћих мрзитеља лика и поготово дела најбољег тенисера на свету. Она "шака јада" која све чешће и све гласније кука под прозором првог светског рекета, упорно жели да докаже да је он фолирант, да истерује неку своју правду, да не уме да губи и сличне будалаштине.

Лоше је само што су белосветске галамџије углавном као поручене за цитирање у светским медијима који врло покварено полазе од чињенице да у тенису, у том ваљда помодарском спорту, воду већ више од деценије мути један Србин који је од Београда до Копаоника, са покојном Јеленом Генчић или Николом Пилићем, гледао како да сваки тренинг одради као сваки будући шампион. И да притом, чак и оне ђаволске 1999. године скрати свој тренинг због "шизеле" или "смиреле" над Београдом.

Писали смо недавно на истом овом месту о томе, на шта се своди стратегија оних људи који хоће да вам науде, чак и када виде да не могу. Лицемерје! То је један од опробаних рецепата, јер рачунају да тај перфидни вид саплитања, може да вас изведе из такта, из вас извуче оно што не приличи, у Ђоковићевом случају да му засмета код првог сервиса или смеча. А не рачунају на чувени српски инат који је у случају најбољег тенисера на свету постао кључни детаљ код противничке меч лопте, код сваког звиждука са трибина или покварене поруке из нечијих уста или нечијег пера. Шта вас, тачно, нервира код Новака Ђоковића? То што је клинац из нашег краја, или што је освојио девет Аустралија опена, пет Вимблдона, три Ју-Ес опена и један Ролан Гарос. Или, што ће ускоро постати најбољи играч у историји игре која је можда ваша. Али је и мало наша!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)