ОРЛОВИ

НЕДЕЉКО ИЉУКИЋ

29. 09. 2022. у 08:10

СПАВАТЕ ли и ви мирно када видите како фудбалска репрезентација Србије излази у последњих годину дана на терен? Свој или туђи. И чини ли вам се да играчи, којима од 2006. године популарно тепамо "орлови", не личе на групу грађана како смо их у последњих 16 година поспрдно ословљавали. Осим док су лопту јурили код покојног Радомира Антића и Славољуба Муслина.

ОРЛОВИ

В.Н.

Е, па та група грађана већ годину дана личи на казнену експедицију и савршено организовану групу играча која не ферма два посто ко јој је с друге стране терена, како се зове капитен туђе репрезентације, да ли је тај можда омиљен код навијача Португалије, Реала, Јувентуса. Нити их занима да ли ће на нас неко да крене у формацији 4-4-2, 4-3-3. Драган Стојковић је сео на клупу фудбалске репрезентације на свој 56. рођендан, у марту прошле године. И наглас поручио навијачима: играћемо леп, нападачки фудбал, за гол више од сваког противника. Исти тај човек је и пре оног лудог меча против Португалије, пре уласка у авион, рекао да иде у Лисабон да победи и да Србију без додатних напора у баражу одведе на Мундијал у Катар. Јесте ли му веровали тада?

Јесте ли веровали Стојковићу када је пре неколико дана, пред одлазак у Осло, рекао да ће да победи Норвешку јер у свом тиму има (цитирам) Александра Великог? Ко му није веровао, нека почне што пре. Ко јесте, тај вероватно мирно спава последњих годину и по дана. Ево, већ скоро 14 година је прошло откако навијачи овде никако, или једва некако верују у своју репрезентацију. Спокој се међу исте те навијаче вратио тек од марта 2021. Поготово у 2022. години, када су се у групу грађана престројили кошаркаши, ватерполисти и одбојкаши, па је луча изненада у рукама фудбалера.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ГДЕ ЋЕШ? Катарски шеик махнуо бразилској навијачици, а реакција његове супруге је обишла свет (ВИДЕО)

ГДЕ ЋЕШ? Катарски шеик махнуо бразилској навијачици, а реакција његове супруге је обишла свет (ВИДЕО)

КАТАРСКИ шеик и његова супруга пратили су утакмицу између Бразила и Швајцарске на Светском првенству у Катару када је настао снимак о коме се прича.

30. 11. 2022. у 17:28

Коментари (0)

ПИРОМАНИ: Каква бомба ће експлодирати из НАТО пакета увијеног у украсни папир