ДА СУ ВРАТА БИЛА ЗАТВОРЕНА, ЖИВОТА БИ ПРЕЖИВЕО: Детаљи ужаса код Шапца, породица човека кога је згњечио камион у шоку!

В. МИТРИЋ

26. 01. 2021. у 15:26

ДА СУ ВРАТА БИЛА ЗАТВОРЕНА, ЖИВОТА БИ ПРЕЖИВЕО: Детаљи ужаса код Шапца, породица човека кога је згњечио камион у шоку!

Фото: А. Делић

ЖИВОТА Васиљевић (65) из Штитара, код Шапца, погинуо је данас на сметлишту код села Црна Бара у Мачви, потврђено нам је у његовој породици.

Живота је, како нам је речено, возио камион једне приватне фирме, која је одлагала земљу на сметлишту код Црне Баре. Када је одвезао задњу туру, укључио је кипу, а онда се, камион, пошто је земља нагло почела да се слеже, преврнуо. То је било смртоносно за овог возача, на чију се страну камион свалио и практично згњечио Васиљевића.

- Видљиво је да су врата била отворена на кабини, на страни возача, али не зна се да ли је Живота покушао, кад је видео шта се дешава, да искочи или је нешто друго у питању – кажу његови сродници. - Да су врата, са његове стране, била затворена, наравно камион би се преврнуо, али би наш Живота остао жив, не бисмо сада туговали.

Живота је вишегодишњи возач, који није имао никакву мрљу у каријери. Никада није био пио алкохол. Био је, увек, више него савестан на друмовима, а судбина је хтела да изгуби живот на земљаном терену...

Иза себе је оставио супругу, сина и кћерку и унуче.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)