ШАПЧАНИН ПЛАТИО УБИСТВО СУПРУГЕ? Осумњиченом одређено полицијско задржавање

В.Митрић

22. 01. 2021. у 22:48

ШАПЧАНИН ПЛАТИО УБИСТВО СУПРУГЕ? Осумњиченом одређено полицијско задржавање

Фото: В. Митрић

М. М. (63) из Шапца, који је ухапшен под сумњом да је платио суграђанину С.М. да убије његову бившу супругу М.(40) одређено је полицијско задржавање, уз сагласног Вишег тужилаштва у Шапцу, рекао нам је заменик ОЈТ Милан Милутиновић, потпарол тог тужилаштва.

Овај Шапчанин биће у суботу одведен на саслушање код тужиоца, који ће, потом, да одлучи да ли ће за њега да затражи притвор, до 30 дана. Од судије за предходни поступак Вишег суда у Шапцу ухапшен је због сумње да је унајмио С. М. (40) да убије његову бивши супругу.

Налогодавац убиства бивше супруге, спремио је и новац, али, испоставило се, за несуђеног џелата.

Дружина, којој је припадао несуђени џелат, као и он сам, није, од почетка, била ни рада ни спремна, према нашим сазнањима, да учини тај злочин. Уз друге доказе да је бивши муж имао крајње злу намеру, по свој прилици, према наших незваничним, информацијама биће и предаја пара.

Ухапшени не слови ни за богатог човека, ни за неког од опасних људи. Како му се јавила тако сулуда идеја и како је одлучио да тражи џелата, само су нека од питања којима ће да се бави истрага наредних дана. Нема званичних информација, па се само нагађа колико је Шапчанин, који је обећао да ће да убије жену узео новца.

 -Сама чињеница да ова акција није нигде процурила указује у какву се М.М. упустио о чему ће имати прилике да размишља иза браве.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)