ДАРКО НИЈЕ ИМАО МОТИВ: Супруга оптуженог за убиство Милоша Радојковића у Нишу тврди да су њих двојица били пријатељи

Ј. ЋОСИН

20. 01. 2021. у 20:43

ДАРКО НИЈЕ ИМАО МОТИВ: Супруга оптуженог за убиство Милоша Радојковића у Нишу тврди да су њих двојица били пријатељи

Фото: Ј.Ћосин

КРИСТИНА Недељковић, супруга Дарка Митића (34), оптуженог да је 20. новембра 2019. у елитном нишком насељу Беверли хилс убио Милоша Радојковића (25), у среду је у наставку главног претреса пред Вишим судом, тврдила да њен супруг није имао разлога да уради тако нешто.

Она је, између осталог рекла да су њих двојица били пријатељи и нису веровали у причу да је Милош својевремено Дарку запалио аутомобил, што тужилаштво наводи као мотив за злочин.

- Били смо у добрим односима, чак и после паљевине возила била сам присутна када је мој супруг позвао телефоном Милошеву супругу Миљану и питао је шта се то десило. Није веровао да је он то учинио ни када је Милош ухапшен. Били смо у добрим односима и до тог догађаја и после тога, виђали смо се на заједничким дружењима - рекла је Кристина.

Међутим, када јој је пуномоћник породице убијеног предочио исказ у тужилаштву у којем је навела да је још фебруара 2018. године рекла Дарку да би требало да се дистанцирају од Милоша, признала је да је то истина, правдајући то чињеницом да је Радојковић био неверан супрузи, што је она осуђивала и бојала се да би Дарко могао кренути његовим стопама, па га више није желела у друштву свог супруга.

Тужилаштво је од Кристине тражило и појашњење због чега је у њеном телефону пронађено много снимљених објава супруге убијеног са друштвене мреже "Инстаграм", на чему оптужба заснива тврдњу да је Милош на тај начин праћен пре убиства, Недељковићева је рекла да јој је Миљана била узор као домаћица, и да је њене фотографије само показивала другарицама.

- Да сам хтела нешто да сакријем, могла сам телефон да вратим на фабричка подешавања, јер ми га је полиција одузела тек два дана после Милошевог убиства - рекла је Кристина.

ДНК ТРАГОВИ

ЈЕДАН од доказа против Митића, како тврди тужилаштво, јесу и биолошки трагови на чаурама испаљених из пиштоља "ЦЗ 99" коришћеног за убиство, који је нелегално поседовао, због чега се осим за тешко убиство терети и за недозвољено држање оружја.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)