ВЕЛИКА НОЋНА АКЦИЈА ИНТЕРВЕНТНЕ ЈЕДИНИЦЕ: Хапшења и претреси због дроге, министар похвалио учинак полиције (ФОТО)

Новости онлине

16. 01. 2021. у 09:28

ВЕЛИКА НОЋНА АКЦИЈА ИНТЕРВЕНТНЕ ЈЕДИНИЦЕ: Хапшења и претреси због дроге, министар похвалио учинак полиције (ФОТО)

Фото: МУП

МИНИСТАР унутрашњих послова Александар Вулин обишао је синоћ припаднике Интервентне јединице 92 који су патролирали улицама Београда и поручио да су они највећи савезници грађанима у очувању реда, мира и безбедности наше земље.

- Интервентна јединица је понос сваке полицијске управе. Њу чине посебни припадници који морају да задовоље веома ригорозне критеријуме и они нису обични полицајци. Они су они који долазе када је најтеже и тамо где је најтеже - рекао је министар Вулин који је патроле обишао са директором полиције Владимиром Ребићем и начелник Полицијске управе за град Београд Веселином Милићем.

Министар је позвао грађане да поштују и цене рад припадника Интервентне јединице, јер су они ту да људима помогну и учине све да наша државе буде сигурна и безбедна.

- Немојте им правити веће проблеме него што их имају са криминалцима, поштујте их. Рачунајте да су дошли са добрим разлогом и ниједан припадник Интервентне јединице, нити било који други полицајац, никада није изашао на улицу да би некога повредио и нанео му зло - истакао је министар Вулин.

Министар је поручио грађанима да у припадницима Интервентне јединице никада не гледају претњу или траже противника, већ да су им они најбољи савезници за чување реда, мира и безбедности наше земље.

Припадници Интервентне јединице 92, током ноћи, учествовали су у хапшењу, кроз пружање помоћи криминалистичкој полицији, осумњиченог за трговину наркотицима код кога је пронађена одређена количина хероина, ухапсили мушкарца код кога су приликом претреса пронашли марихуану и ухапсили једну особу за којом је била расписана потерница суда.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)