ИСПАЛИО ЈЕ РАФАЛ! Гости славља код Малог Зворника испричали за Новости детаље пуцњаве

В. Митрић

25. 10. 2020. у 11:26

ИСПАЛИО ЈЕ РАФАЛ! Гости славља код Малог Зворника испричали за Новости детаље пуцњаве

Фото: Депозит

ЗОРАН Обрадовић, виши јавни тужилац у Шапцу потврдио је,за „Новости“ да је у суботу, иза поноћи, дошло до пуцњаве, на весељу у селу Радаљ, код Малог Зворника, у којој је једна особа повређена и збринута у Општој болници у Лозници.

Тужилаштво нема других података, „јер ће то бити могуће, тек после увиђаја“. Не зна се ни идентитет оног ко је пуцао, а нема званичних информација из ког оружја је, из зашто, отворио ватру.

Како „Новости“ сазнају,инцидент се догодио у породици домаћина М.Л.из Радаља,који је правиославље поводом пунолетства сина Б.Л. Све је, према нашим сазнањима било у најбољем реду до око 1,45 часова иза поноћи.

- Остало је неколико гостију и музика,када је,одједном,у двориште ушао непознати мушкарац и отворио ватру из аутоматске пушке - каже нам један од гостију.

- Испалио је рафал,не знам тачно колико је метака испалио, а један од метака погодио је Вељка А.(31) из Радаљске Бање. Одмах се видело да је прострелна рана и одвезен је у Општу болницу у Лозницу, који је био гост на иначе, до тада, пријатном и лепом слављу.Човек који је пуцао, после испаљеног рафала,изашао је из дворишта, сео у кола и отишао је у непознатом правцу. Нисмо чак успели да видимо која је кола возио. Нико га не зна нити је био позван на славље.

За госте славља је енигма зашто је незнанац дошао и зашто је отворио ватру. Да ли је баш циљао рањеног или је на мети, можда, био неко други кога је промашио, или је у питању чиста обест.

- Пацијент је примљен у нашу установу окотри часа после поноћи - каже Драгана Митровић, портпарол Опште болнице у Лозници.

- Примљен је на Ортопедском одељењу са прострелном раном натколенице. Оперисан  је, по пријему. Стабилан је и животно није угрожен.

Полиција из  Малог Зворника трага за актером тог инцидента, који је квалификован као покушај тешког убиства и нелегално ношење оружја. Незванично се прича да се, наводно, иза пувњаве,и даље, крије мештанин села Трешњице, код Малог Зворника...

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)