СА НАНОГВИЦОМ КРЕНУО У ПРОВОД Неготински бомбаш са пумпе, након ноћног изласка, напао укућане

С.М.Ј.

23. 10. 2020. у 09:59

СА НАНОГВИЦОМ КРЕНУО У ПРОВОД Неготински бомбаш са пумпе, након ноћног изласка, напао укућане

Фото: И. М.

АНДРИЈА П. (23) из Неготина, осуђен недавно на шест година и два месеца затвора због тога што је на бензинској пумпи претио да ће активирати бомбу, ухапшен је јер је у четвртак ноћу напустио кућни притвор и са наногвицом кренуо у – провод.

Иако га чека извршење казне затвора на коју је осуђен по споразуму о признању кривице са Вишим јавним тужилаштвом, Андрија се у ноћи између 21. и 22. октобра проводио у кафићу. По повратку кући у алкохолисаном стању напао је своје укућане, мајку, бабу и малолетног брата, због чега су они позвали полицију.


Ухапшен је и по налогу Основног јавног тужилаштва одређено му је задржавање, након чега ће бити упућен на саслушање код надлежног тужиоца. Како је прекршио и забрану излажења  из кућног притвора о свему је обавештен и повереник за извршење ванзаводских санкција у Неготину.

Овај Неготинац, познат по изгредничком понашању, 12. августа је са бомбом дошао на бензинску пумпу “Шеик петрол” на уласку у Неготин, у близини се које налази још једна пумпа, претећи раднику са којим је и раније имао несугласице да ће бомбу активирати. Када је дошла полиција, Андрија је побегао. Ухапшен је тек крајем септембра на основу потернице која је за њим била расписана, када је у раним сатима затечен на улици.

Како је запрећена казна за ово дело две до 12 година, са тужилаштвом је склопио споразум о признању кривице и добио јединствену казну затвора од шест година и два месеца.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)