ПРОЛАЗИМ КРОЗ ПАКАО: Потресне речи жене Радована осумњиченог за убиство Милована код Осечине

Љ. П.

01. 10. 2020. у 21:15

ПРОЛАЗИМ КРОЗ ПАКАО: Потресне речи жене Радована осумњиченог за убиство Милована код Осечине

Фото: Приватна архива

ТРЕНУТНО нисам у стању да говорим о ономе што се дешавало. Не могу да дајем никакве изјаве јер, већ годину дана пролазим кроз прави пакао! И сада је дошло до кулминације. Морате ме разумети!

Ово је, дрхтавим гласом, готово шапатом, у изјави за "Новости", казала јуче Весна С., супруга Радована С. (55) из Новог Сада, осумњиченог да је у недељу хицима из пиштоља усмртио Милована М. (52) из села Гуњци код Осечине, у његовој породичној кући.

Шта је навело Радована да аутомобилом превали пут од Новог Сада до овог подгорског села и да после свађе у Милована испали два хица, утврдиће се истрагом која се води пред Вишим тужилаштвом у Ваљеву.

У овом Тужилаштву би, како је најављено, данас требало да буду саслушане Милована супруга, ћерка и мајка, а наредне недеље, како сазнајемо, и други сведоци међу којима и Весна С.

Према незваничним сазнањима, жену осумњиченог Новосађанина, којом је Милован, како се сада може чути, био опседнут, прогањао је и узнемиравао разним порукама. Како се сумња, било је чак и порука претећег садржаја упућених њој, али и члановима њене породице. Да ли је претњи стварно било и у каквом су односу били Милован и Весна, утврдиће се вештачењем мобилних телефона и компјутера убијеног, осумњиченог и његове супруге.

Док се о мотиву убиства, засад у јавности спекулише и нагађа, извесно је да је Радован С. у недељу сео у свој "нисан" и упутио се у село Гуњаци. Тамо је стигао у преподневним сатима, зауставио се испред Милованове куће, где је затекао његову супругу. На питање где јој је муж, жена га је, не слутећи зло, одвела у просторију у приземљу.

у двојице мушкараца је, наводно уследила жучна расправа, чули су се повишени гласови, а онда су одјекнула два пуцња. Супруга је Милована мртвог затекла у локви крви, а осумњичени је колима отишао одатле, али је убрзо ухапшен у центру Осечине.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)