НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тужилаштво тражи притвор за силоватеље из Беле Цркве

Ј. Д. Љ.

30. 09. 2020. у 21:40

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тужилаштво тражи притвор за силоватеље из Беле Цркве

Фото: Приватна архива

МИЛАН Н. и Никола М. приведени су касно вечерас на саслушање у Више јавно тужилаштво у Панчеву због инцидента који су направили у ноћи између понедељка и уторка у Белој Цркви, када су починили разбојништво и силовање 19-гподишњег младића.

Како Новости сазнају, обојица осумњичених изнели су одбрану пред тужилаштвом, које је након тога предложило да им се одреди притвор од 30 дана, како боравком на слободи на би утицали на сведоке, поновили дело и да не би дошло до још већег узнемирења јавности.

О овом предлогу тужилаштва одлучиће суд.

Подсетимо, тројица мушкараца су у уторак увече заједно друговали у парку уз алкохол, а затим наставили да пију у кући једног од њих у Белој Цркви. Међутим, након неког времена Никола М. је у пијаном стању насрнуо на 19-годишњака, претукао га, натерао да га орално задовољи и силовао. У томе га је, наводно, покушао да га спречи Милан Н, за којег се сумња да је претходно такође се насилнички понашао према 19-годишњаку.

Фото архива

Никола М. је после извршеног злочина побегао из куће, а тешко повређени младић је помоћ потражио најпре у локалном дому здравља, а потом је упућен у вршачку болницу. Констатоване су повреде врата и главе и прелом шаке. О свему је обавештена полиција која је саслушала жртву, а потом ухапсила двојицу насилника.

Интересантно је, међутим, да у дворишту у којем се догодио инцидент, живи педесетак станара и да нико није чуо запомагање несрећног младића, што правдају тиме да је наводно била гласна музика коју су тројица младића пуштали.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)