ОТМИЦА У ЈАГОДИНИ: Марија киднаповала мужевљевог љубавника? Убеђивала га је да све призна, а када је одбио ОНА ЈЕ УЗЕЛА НОЖ

В. Н.

30. 09. 2020. у 20:04

ОТМИЦА У ЈАГОДИНИ: Марија киднаповала мужевљевог љубавника? Убеђивала га је да све призна, а када је одбио ОНА ЈЕ УЗЕЛА НОЖ

Илустрација Фото: М. Нићифоровић

МАРИЈА Д. Ц. В. (40) из Стрижила код Јагодине је уз помоћ Драгана К. (43) киднаповала мушкарца (37) за кога је посумњала да је љубавник њеног мужа.

Неколико сати држала га је у "заробљеништву" захтевајући његово признање. Она није бирала средства, па се послужила и сечивом.

Како се види на снимку који се појавио на друштвеним мрежама, Марија и Драган одвели су "осумњиченог" (на слици) у њену кућу, "посадила га" на кревет, и сами "спроводили истрагу".

Марија је више сати испитивала несрећног мушкарца на влашком и немачком, помињући му мајку и упозоравајући га да све снима мобилним телефоном, али он није признавао да је у љубавној вези са њеним супругом. Огорчена жена га је онда сечивом исекла по руци. Мушкарац је потом признао да је био љубавник њеног мужа, а киднапери су му тек тада дозволили да напусти кућу.

Полиција је ухапсила Марију Д. Ц. В. и Драгана К., а због сумње да су извршили кривично дело противправно лишење слободе Основно јавно тужилаштво у Јагодини одредило им је притвор од 30 дана.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)