ФОЛКЛОРЦИ ОПЛАКУЈУ АНУ (15) ИЗ ОБРЕЖА: Отишла си у други дом и постала наш анђео чувар

С.БАБОВИЋ

29. 09. 2020. у 19:48

ФОЛКЛОРЦИ ОПЛАКУЈУ АНУ (15) ИЗ ОБРЕЖА: Отишла си у други дом и постала наш анђео чувар

Фото: Фацебоок

РЕЗУЛТАТИ обдукције тела девојчице Ане Б.(15),која је у Клиничком центру Ниш подлегла тешким повредама задобијеним у саобраћајној незгоди у Обрежу код Варварина, требало би да помогну расветљавању околности које су довеле до трагичног исхода

Како сазнајемо,Основно јавно тужилаштво у Крушевцу је већ покренуло случај.

-Тужилаштво предузима доказне радње у вези саобраћајне незгоде која се догодила 20.септембра у Обрежу(општина Варварин)-напомиње за “Новости” Саша Аврамовић, заменик јавног тужиоца,додајући између осталог да су на основу усмених обавештења предузете доказне радње, а конкретно, 26.септембра -наредба о прегледу и обдукцији леша пок.Ане Б.из Обрежа.

 Како је потврђено “Новостима”, против осумњиченог У.А,возача “опел астре” није стављен предлог за одређивање притвора. Према сазнањима “Новости”, возач је рођак настрадале девојчице,која се кобне вечери са рођеним братом и комшиницом враћала са прославе. Незванично,није био под дејством алкохола.

 ОЦА ИЗГУБИЛА ПРЕ ПЕТ ГОДИНА

 АНА Б.похађала је први разред Средње економске школе у Варварину, била је добар ученик. Живела је са мајком Јелицом,братом близнацем и старијом сестром. Оца је, на жалост, изгубила 2015.године.Сахрањена је јуче на гробљу у Обрежу.

  На који начин је непосредно дошло до “контакта” касније преминуле тинејџерке и возила још увек се утврђује.Девојчица је одмах пребачена за крушевачку болницу, а након што су је стабилизовали, транспортована је за КЦ Ниш.Колико је смрт девојчице погодила Варварин, најбоље сведоче њени пријатељи из Културно-уметничког друштва “Коло” из Обрежа,чија је чланица била годинама.

- Смрт не постоји, људи умиру када их сви забораве. Ти си само отишла у други дом, да се твоја душа и мисли опораве.Постала си анђео чувар. Увек ћемо чувати сећање на тебе, ти нам се насмеши некада, тамо са друге стране, тамо иза шарене дуге! Нека те Анђели чувају, а ми ћемо те чувати дубоко у нашим срцима-написали су Анини пријатељи  на “фејсбук” профилу КУД “Коло” Обреж.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)