ЈОВАНИЦА ЧЕКА ПРЕСУДУ: Данас искази преосталих сведока у поступку против трансвестита

Ј. Д. Љ.

28. 09. 2020. у 08:44

ЈОВАНИЦА ЧЕКА ПРЕСУДУ: Данас искази преосталих сведока у поступку против трансвестита

Фото Фејсбук

СУЂЕЊЕ трансвеститу Горану Абдулову, познатијем као Јованица, који је оптужен за убиство Марка Радовића, студента из Босне и Херцеговине, наставља се данас у Вишем суду у Београду саслушањем преосталих сведока, а након чега се очекује изношење завршних речи странака у поступку и - пресуда.

Абдулов је био најпре оптужен за тешко убиство, али након прегледа, стручњаци психијатријско-психолошке струке, констатовали су да није унапред припремао злочин, те да је усмртио Радовића у тренутку смањене урачунљивости.

Подсетимо, убиство се догодило 7. јула 2018. у стану у Земуну, у којем је Радовић живео као подстанар. Он је убоден ножем, након чега је насмрт искрварио на улици. Дан касније, због овог убиства ухапшен је Горан Абдулов, који је, по сопственом признању био у емотивној вези са студентом из БиХ.

Абдулов је признао злочин, тврдећи да се не сећа свих детаља који су му претходили и да је то учинио у самоодбрани, јер га је бивши партнер тукао. Ипак, истакао је да му је веома жао због свега што се догодило, не кријући сузе.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)