УКРАЛИ НОВАЦ ЗА ЛЕЧЕЊЕ БОЛЕСНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ: Снимак из Врдника разбеснео Србију, два дечака отела добротворне прилоге (ВИДЕО)

Новости онлине

20. 09. 2020. у 18:29

УКРАЛИ НОВАЦ ЗА ЛЕЧЕЊЕ БОЛЕСНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ: Снимак из Врдника разбеснео Србију, два дечака отела добротворне прилоге (ВИДЕО)

Фото: Твитер

ДВЕ малолетне особе украле су новац намењен лечењу болесне девојчице, а снимак овог срамног потеза брзо се раширио интернетом.

Инцидент се догодио у петак у Врднику, а на снимку се виде два дечака узраста око 12 година како узимају кутију са добробовољним прилозима грађана.

Иако се у првом тренутку учинило да ће одустати, лопови су се вратили и однели пуну кутију новца. Овај сраман потез изазвао је лавину коментара на друштвеним мрежама.

- Није Врдник Токио да се не зна ко су и чији су. Метлу, мотику и грабуље у руке мами тати и њима па да чисте по Врднику док не врате паре x 100 - написао је један од корисника.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (6)

Aca

20.09.2020. 22:54

Kada neko pobedi na npr. Matematickoj olimpijadi u sredstvima informisanja se to objavi 1 ili nijednom. A kada neki kriminalac bude ubijen bar nedelju dana na svim naslovnim stranicama. Ista prica i sa realitijima a onda se pitamo zasto se desavaju ovakve stvari. Zbog "obrazovanj" od strane medija i zbog kuvnog "vaspitanja". To je nqsa realnost