ДВА СТАНА И 10 АУТОМОБИЛА: У суботу пето извлачење награда у игри „Узми рачун и победи“

Танјуг

22. 12. 2020. у 15:39

ДВА СТАНА И 10 АУТОМОБИЛА: У суботу пето извлачење награда у игри „Узми рачун и победи“

Фото: Принтсцреен

ПЕТО и последње извлачење првог круга наградне игре Узми рачун и победи биће одржано у суботу, 26. децембра, у 17:55 часова, уз директан пренос на првом програму Радио телевизије Србије.

Све грађане који учествују у борби против сиве економије у суботу очекују никада богатије награде - 10 аутомобила ФИАТ 500Л, трособан стан у Земунским капијама и главна премија првог круга, стан у Београду на води.

У овом тренутку у конкуренцији је близу 6.000.000 коверата што значи да су грађани до сада послали невероватних 60 милиона рачуна и слипова. За сада су најодговорнији грађани Врања, Сваског венца и општине Блаце.

Све коверте које су стигле на добро познату адресу Узми рачун и победи 2020 остају у игри и за други круг наградне игре који је планиран за почетак следеће године.

Грађани још имају времена да учествују у великом финалном извлачењу,а све коверте које буду убачене у поштанске сандучиће до петка односно последњег радног дана који претходи дану извлачења, наћи ће се у суботу у базену у студију и биће у конкуренцији за вредне награде.

Влада Србије још једном подсећа грађане да је учешће у наградној игри не представља додатни епидемиолошки ризик, с обзиром да нема потребе за чекањем у реду нити уласком у пословнице поште.

Из Владе апелују на грађане да коверте спакују и адресирају код куће, а како би оне нашле пут до студија и биле у конкуренцији за вредне награде, довољно је да правилно попуњене коверте само убаце у најближе поштанско сандуче.

У наградној игри коју организује Влада Србије, а подршку пружа НАЛЕД, право учешћа имају грађани који пошаљу коверте са 10 фискалних рачуна или 10 слипова, не старијих од 1. септембра 2020. са минималним појединачним износом од 100 динара. Фискалне рачуне и слипове не треба мешати у истој коверти. На полеђини коверте неопходно је написати име и презиме, адресу из личних докумената и контакт телефон док је на другој страни довољно написати ”Узми рачун и победи 2020”.

Право учешћа имају сви пунолетни грађани Србије док је слање коверата потпуно бесплатно. Битно је да сви учесници обрате пажњу да ли су коверте добро попуњене и да ли су тачно уписали све елементе на коверти, јер ће у случају извлачења такве коверте, иста бити сматрана за неважећу.

Све информације о наградној игри, као и ранг-листу најодговорнијих локалних самоуправа, грађани могу пронаћи на сајту www.uzmiracun.rs

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)