ТЕЛЕКОМ СРБИЈА ТУЖИ ЈУНАЈТЕД ГРУПУ

Е. Б. Т.

петак, 14. 08. 2020. у 13:13

ТЕЛЕКОМ СРБИЈА ТУЖИ ЈУНАЈТЕД ГРУПУ

Фото: Архива ВН

КОМПАНИЈА "Телеком Србија" је одлучила да поднесе тужбу против Јунајтед групе због негативне кампање којој је изложена већ две године кроз медије који раде под капом ове куће.

Ово је изјавио Владимир Лучић, координатор за интернет и мултимедију "Телекома". Тужба ће бити поднета у Србији, али и пред међународним судовима. Сви ће имати могућност да докажу тврдње изнете у претходном периоду, поручио је Лучић.

- У претходна три - четири месеца се непрестано праве прилози против "Телекома", а нама се не да могућност ни да одговоримо - каже Лучић. - Јунајтед група користи своје ресурсе против "Телекома".

Ускоро опширније...

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (15)

Sasa

14.08.2020. 16:51

@Branko - Zato sto mene boli briga kako Solak i Djilas trose ili kradu svoje pare, ali me i te kako briga kako se kradu i trose moje pare, jer ne zaboravi da je Telekom drzavni, pa i moj i svaki manjak u njegovoj kasi na kraju JA pa i ti placas tako sto se: zagrabi iz budzeta, pa iz penzija, pa dokapitalizacijom, konverzijom u veci udeo vlasnistva, drzavnim garantovanjem kredita... kako god okrenes, svaki dinar se uzima meni od poreza i doprinosa kako na plate tako i npr. na novoizmisljenu parafiskalnu otimacinu zvani eko taksa koja se naplacuje svakom preduzecu ili preduzetniku zagadjivao ili ne. Tako su oporezovani 'zagadjivaci': programeri, advokati, muzicari, knjigovodje, dizajneri, arhitekte, nocni cuvari, turisticki vodici, istoricari umetnosti... a pare za ''ekologiju'' lezu na centralni racun budzeta. Pa ti sad reci da to nije eto namet da pokrije manjak stvoren pljackom kroz Telekom ili PTT ili svako drugo drzavno preduzeTJe?

Obilic

18.08.2020. 12:32

@Sasa - Pa u pravu si Branko.Ovi sto si ih pobrojao ne voze stare automobile, ne jedu, ne piju, ne puse, nikada nisu bacili staru bateriju, ne kupuju robu uz plasticnu ambalazu, nemaju kanalizaciju, nikada nisu bacili nikakav otpad na javnu povrsinu, niko nema kamin ni trajnozarecu pec pa da dimi...i mogao bih ovako da nabrajam o zagadjenju ceo dan.Mislim da je ovo dovoljno.

SamoTi

14.08.2020. 13:49

Tako i treba pa da vidimo šta i kako. Naravno najbitniji su strani sudovi, jer ovi naši uz mnogo pompe kako su režimski iako uopšte nisu režimski nego nesposobni tj podmitljivi da vidimo šta će neki strani sudovi reći.

Darko

14.08.2020. 14:43

U prethodna tri - četiri meseca se neprestano prave prilozi protiv "XY", a nama se ne da mogućnost ni da odgovorimo''. ''YZ'' koristi svoje resurse protiv "XY". Koliko znamo to je manir predsednika SNS i dela Srbije ciji je on sef. Samo sto umesto 3-4 meseca treba staviti 1,5 decenija!!

janko

14.08.2020. 16:48

ubedljivo ste najskuplji u Evropi a mozda i u celom svetu. Dobro dosli u Srbiju i onda 1 minut poziva za preko grane kosta 25 kruna, odgovor 10 kruna, mms 10 kruna i sms 4 krune. Kruna je sad nesto preko 11 dinara. Za tu cenu minuta mogu sa svakom drzavom evrope razgovarati najmanje 7 pa do 50 minuta. To ste valjda uskladili sa platama u Srbiji. Sram vas bilo. Derikoze.

Sasa

14.08.2020. 16:54

Kako se puni majke ti ako se prvo pokrade?? Zato se izmisljju novi nameti na sirotinju, jer Telekom NE PUNI budzet. Plus ima 9000 zaposlenih a Teleron i Vip samo po 1000. I to je vid pljacke i nepunjenja budzeta. OdavnoTelekom nema svoje ni masine ni terenske radnike ni sektor za izvodjenje radova nego angazuje spoljne saradnike i podizvodjace kao i drugi. Odakle onda i cemu sluzi 9000 zaposlenih???

Gojko

14.08.2020. 20:09

Drzava pre svega mora da stane na kraj kvazi medijima , da ih legalizuje da rade po zakonima Srbije placaju poreze ili da ih ugasi. N1 TV je registrovana u Luksemburgu , a u Srbiji se re emituje. ptice na grani znaju da se N1 re emituje iz Srbije sa Novog Beograda , da im je tu playout i studio. Ok moze da se re emituje televizija iz druge drzave , ali im zabraniti informativni program i reklame.