ГИГАТРОН ФЕСТИВАЛ МОБИЛНИХ ТЕЛЕФОНА: Проверите уз који бренд ове недеље добијате попусте и поклоне

Промо

16. 06. 2021. у 13:25

ЛЕТО је време еуфорије и узбудљивих догађаја – време у коме нас чека безброј чаробних тренутака у којима желимо да уживамо, али и да их сачувамо на најбољи могући начин.

ГИГАТРОН ФЕСТИВАЛ МОБИЛНИХ ТЕЛЕФОНА: Проверите уз који бренд ове недеље добијате попусте и поклоне

Фото: Промо

Модерни паметни телефони су савршени партнери за савршено лето. Зато је лето право време за Фестивал мобилних телефона у Гигатрону. Да ли сте већ посетили Гигатрон и проверили уз који бренд телефона ове седмице добијате попусте и поклоне?

Фото: Промо

Уживајте у омиљеној музици, спотовима, серијама или видео-играма, ћаскајте са пријатељима и родбином, забавите се на друштвеним мрежама, правите селфије и супер фотографије, снимајте влогове, стримујте… Све то можете уз модеран паметни телефон који овог лета можете купити уз попуст или поклон, на чак 24 месечне рате. Уз то, уколико бригу о свом новом телефону препустите ДДОР осигурању, моћи ћете у потпуности да се опустите и уживате у свим чарима лета, без страха.

Продајни ланац компаније Гигатрон чине чак 62 продавнице широм Србије, укључујући и 7 продавница „мегасторе“ типа, а највећа од њих је Гигатрон Интернет продавница. Мегасторе продавнице пружају најбоље искуство куповине за оне који се одлуче за традиционалан начин куповине, захваљујући врло широком асортиману, великом броју паркинг места и најстручнијим продавцима.

Фото: Промо

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)