ЗАХВАЛНИЦЕ ДОНАТОРИМА И ВОЛОНТЕРИМА: Црвени крст доказ колико је хуманитарни рад неопходан друштву

Ј. Ј. Баљак

17. 05. 2021. у 15:21

У НЕДЕЉИ посвећеној Црвеном крсту, та организација у Пландишту поделила је захвалнице, плакете и сребрне знакове свим заслужним појединцима и организацијама, који су у протеклих 20 година помагали њихов рад.

ЗАХВАЛНИЦЕ ДОНАТОРИМА И ВОЛОНТЕРИМА: Црвени крст доказ колико је хуманитарни рад неопходан друштву

Фото: Општина Пландиште

Мађу награђенима био је и председник општине Пландиште Јован Репац, који је том приликом истакао да су у протеклих годину дана, колико се боримо са пандемијом корона вируса, волонтери Црвеног крста показали колико срце имају и колико је хуманитарни рад неопходан за функционисање друштва.

-Својим несебичним радом, помагали су у Кол-центру, делили хуманитарну помоћ, помагали најстаријим суграђанима и тиме показали да са поносом носе име волонтера Црвеног крста. Ова плакета треба да служи вама на част, јер сте ви понос наше општине – рекао је Репац.

Плакете су, између осталих, уруче и представницима полиције, ватрогасних јединица, Дома здравља, Дома за душевно оболела лица Стари Лец, представницима ЈП „Полет“, Спортског савеза, Канцеларије за младе, директорима основних школа, друштвено одговорним компанијама, као и свим појединцима, који су им на несебичан начин помагали.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)