ПОТПУНИ ЗАСТОЈ НА "МИЛОШУ ВЕЛИКОМ": Задржавања и до сат времена - ево где је најкритичније (ВИДЕО)

Новости онлине

29. 04. 2021. у 18:47

САОБРАЋАЈ се успорено одвија, а колоне су све до наплатне станице Прељина, саопштили су Путеви Србије, наводећи да су разлог појачан интентизет саобраћаја и задржавања на кружном току Прељина и кроз центар Чачка.

ПОТПУНИ ЗАСТОЈ НА МИЛОШУ ВЕЛИКОМ: Задржавања и до сат времена - ево где је најкритичније (ВИДЕО)

Фото: Твитер

То све, како наводе, онемогућавају нормалан проток возила кроз наплатну станицу.

Услед спојених првомајских и ускршњих празника, на стотине грађана упутило се да пет нерадних дана проведе у неком од туристичких центара у Западној Србији. То је већ у поподневним сатима направило огромне гужве у саобраћају на аутопуту Милош Велики, што је условило формирање колоне на наплатној рампи у Прељини дугачке неколико километара.

Из Ауто-мото савеза Србије (АМСС) потврдили су да је највеће задржавање у Прељини.

- Задржавање на наплатној рампи Прељина је тренутно око 75 минута. Саобраћај је успорен у Чачку и велика је гужва. То је уједно и најкритичнија тачка у Србији када је саобраћај у питању - кажу из АМСС.

Они додају да на осталим ауто-путевима нема већих задржавања осим на обилазници око Београда и на Бубањ потоку.

- Ипак, то су уобичајене гужве - напомињу.

Путеви Србије апелују на учеснике у саобраћају за стрпљење и да прилагоде брзину кретања условима на путу.

Из овог предузећа очекују на аутопуту Милош Велики од данас до 4. маја повећан интезитет саобраћаја, посебно у поподневним и вечерњим сатима, те наводе да предузимају све неопходне мере у циљу бржег проласка возила, сви наплатни канали су у функцији без минута паузе.

Дуж аутопута Милош Велики на порталима са измењивом саобраћајном сигнализацијом биће истакнута обавештења о задржавањима на наплатним станицама и стању на аутопуту.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)