ХАОС У СТУДИЈУ УЖИВО! ПУКЛО РАЗГИБАВАЊЕ: Дарко испрозивао Антонелу, Ивана и Бранкицу, дао отказ и изашао из студија (ВИДЕО)

Novosti online

31. 03. 2021. у 10:07

ВОДИТЕЉ Дарко Митровић јутрос је уживо у програму док је ишла његова емисија "Разгибавање" Нове С. дао отказ. Претпоставља се да је главни разлог отказа ставови које је претходних дана износио о вакцинацији, од чега се његова матична кућа оградила.

ХАОС У СТУДИЈУ УЖИВО! ПУКЛО РАЗГИБАВАЊЕ: Дарко испрозивао Антонелу, Ивана и Бранкицу, дао отказ и изашао из студија (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин

Митровић пре обраћања прочитао је саопштење Нова С које је јуче пренела Н1 да се ограђују од њега. Он се јутрос у емисији обратио Јунајтед Медији, Новој С и гледаоцима и рекао да они могу слободно да раде шта желе да је као аутор и водитељ емисије покушао да ступи у контакт са уредницима и да спречи ово и да од њих чује у чему је био проблем у јучерашњој емисији.

- Шта сам ја то рекао и када сам ја то рекао, додао је Митровић и онда уживо прозвао Бранкицу Станковић, Јовану Глигоријевић, Антонелу Риху и Ивана Ивановића наводећи да су они уредници:

- Пошто ову телевизију уређују Бранкица Станковић, Антонела Риха, Јована Глигоријевић, Иван Ивановић и остали, ја сад дајем отказ и довиђења- рекао је Митровић после чега је устао са столице скинуо слушалице и бубицу и изашо из студија на запрепашћење другог водитеља који је све немо посматрао.

Подсетимо, Нова С саопштила је јуче да се јавно ограђује од изјава које против вакцинације у емисији “Ментално разгибавање” износи водитељ Дарко Митровић.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (7)