НАЈБОЉИ ПОСЛОДАВАЦ: Лидл Србија добитник „Топ емплоyер 2021“ сертификата

Промо

19. 02. 2021. у 16:00

НА листи најбољих послодаваца независног стручног института Топ Емплоyерс Институте у овој години нашла се и компанија Лидл Србија, која је добитница сертификата „Топ Емплоyер Сербиа" и "Топ Емплоyер Еуропе" за 2021. годину на нивоу државе Србије и територије Европе, заједно са Лидл компанијама у још 18 земаља. Институт који врши сертификацију годишње додели 1.600 „Топ Емплоyер“ признања у 120 градова и регија широм света.

НАЈБОЉИ ПОСЛОДАВАЦ: Лидл Србија добитник „Топ емплоyер 2021“ сертификата

Фото:Промо

Неки од основних критеријума истраживања института при одабиру најбољих послодаваца били су радно окружење, однос према запосленима, лидерство, етика, као и развој запослених. Оно што је истакло компанију Лидл Србија јесте управо однос према запосленима, у којем је апсолутни приоритет њихов професионални развој и задовољство. Титулу једног од најпожељнијег послодавца у земљи, компанија Лидл Србија свакодневно оправдава посвећеношћу својим запосленима.

Лидл Србија једна је од компанија у региону која послује по прецизно дефинисаним ХР процесима и процедурама, кроз које показује своју професионалност, посвећеност према запосленима и од свог доласка на српско тржиште истиче се као један од најбољих и најпожељнијих послодаваца у Србији и региону. Само неки од бенефита које компанија Лидл Србија пружа својим запосленима јесу могућност рада од куће за радна места на којима је то могуће, приватно здравствено осигурање за запослене, исплата сваког минута проведеног на послу и обезбеђени услови за континуирано усавршавање запослених.

За компанију Лидл Србија, најважнији од свих ресурса дефинитивно чине људи, који су уједно и покретач целе оранизације. Улагањем у развој њихових потенцијала и стручност, пружа им прилику да напредују и остваре се на професионалном плану. Приоритет компаније Лидл Србија јесте могућности за обуку и развој запослених, као и сигурно и фер радно окружење које им свакодневно пружа, јер су мотивисани запослени веома битни за Лидл - као сертификованог врхунског послодавца.

О ЛИДЛУ

Компанија Лидл део је немачке Шварц групе (Сцхwарз Группе), једног од водећих прехрамбених дисконтних ланаца у Европи. Послује у 32 земље широм света и броји више од 310.000 запослених. На основу сертификовања од стране Топ Емплоyерс Институте за најбољег послодавца, Лидл је носилац сертификата „Топ Емплоyер Сербиа“ и „Топ Емплоyер Еуропе” за 2021. годину.

Лидл је у Србији своје прве продавнице отворио у октобру 2018. године и тренутно има 47 продавница у 32 града широм земље. Имамо дугорочне планове са циљем да потрошачима широм Србије понудимо јединствено искуство куповине и најбољи однос цене и квалитета, по чему смо препознати у свету.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)