„ДРЖАВА ЈЕ УЧИНИЛА СВЕ ШТО ЈЕ МОГЛА“: Ево шта је председник рекао о случају Мике Алексића

Novosti online

22. 01. 2021. у 16:01

„ДРЖАВА ЈЕ УЧИНИЛА СВЕ ШТО ЈЕ МОГЛА“: Ево шта је председник рекао о случају Мике Алексића

Фото: Принтсцреен

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић кратко је данас прокоментарисао случај Мирослава Мике Алексића.

На питање како коментарише кривично дело за које се терети Алексић и шта држава може да учини поводом тога, председник је одговорио:

- Није моје да коментаришем, држава је учинила све што је могла, сада је на суду ред да донесе праву одлуку, не смем да се мешам и да оскрнавим претпоставку да је свако невин док се супротно не докаже, али као отац једног женског детета не могу ништа друго рећи него да је ово један гнусни злочин - рекао је Вучић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (35)

Zeljko

22.01.2021. 16:36

Slažem se sa predsednikom, i mogli bi i ostali mediji malo da budu objektivniji kao Novosti, odnosno da ne donose preuranjene zaključke, da se ne napada nijedna strana, ali ujedno da se podiže svest u društvu da seovi zločini ne ponavljaju.

Milovan

22.01.2021. 16:37

Nijedna žena ne treba da ćuti na zločine nasilja, i ne samo žena nego bilo koja osoba na bilo koju vrstu nasilja. Jer ne treba nikog da bude sramota kada treba da potraži pomoć i zaštitu. A država upravo to pruža.

Daki

22.01.2021. 16:40

I država i sud su reagovali na vreme, Aleksić je u pritvoru i koliko se žena do sada javilo očekujem brzu presudu da je kriv. Kazna naravno treba da bude javna za nauk ostalima da se zločini ne smeju ponavljati, ali i da se ne ćuti na zločine jer država je tu da štiti ljude na svaki način.

Dragan

23.01.2021. 01:52

Ništa manje nije strašno da se ovako nešto desi i nekom dečaku. Postoje silovatelji koji su to delo izvršili i nad muškom decom te ja zato generalno osuđujem silovateljelje bez obzira nad kime su to delo počinili.