ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ: Вакцинација од 11 сати на Сајму и Торлаку

Танјуг

19. 01. 2021. у 09:32

ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ: Вакцинација од 11 сати на Сајму и Торлаку

Фото архива

МАСОВНА вакцинација грађана почиње данас на Београдском сајму и на Институту Торлак, изјавио је данас председник Србије Александар Вучић.

Вучић је казао на седници државног врха и Оперативног тима за вакцинацију да ће се на Институту Торлак, на пример, вакцинисати министар здравља Златибор Лончар.

Лончар је потврдио да ће примити на Торлаку кинеску вакцину.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (58)

Jovana

19.01.2021. 13:09

Od danas masovna vakcinacia!? Ma bravo ljudi! To je odgovorno rukovodstvo, od nabavke vakcina do davanje istih gradjanima Srbije. Zastiti stanovništvo, sačuvati svaki život od pošasti Cov19, bio je i ostao prioritet svih prioriteta. Idemo do konačne pobede nad Cov19.

Stefan

19.01.2021. 13:10

Srećna je zemlja sa ovakvim rukovodstvom i predsednikom.Neverovatna borba za zivote gradjana kada je nabavka vakcina za mnoge misaona imenica,Srbija kreće u masovnu vakcinaciju stanovništva na stotinama punktova sirom zemlje.Nit ima predaje nit smo se predali.Idemo dalje.

Nikola

19.01.2021. 13:11

Za Srbiju je od velikog značaja da se krene što pre u imunizaciju, kako bi se vratili ponovo na kolosek kojim smo ranije krenuli a koji nas vodi ka stvaranju bolje Srbije kroz snaženje privrede i privlačenje novih potencijalnih investicija.