АКО СУ ЖИВИ ДА ИХ НАЂЕМО: Брат несталог Стефана (27) упутио апел свим грађанима Србије

Novosti online

20. 12. 2020. у 17:49

- МОЛИМ вас, помозите. Прошло је превише сати, а њих нема. Ако су још живи да их нађемо, пада мрак - овако видно потресен прича брат несталог Стефана Русева (27) који је нестао са својој девојком Милицом негде у близи планине Бељаница.

АКО СУ ЖИВИ ДА ИХ НАЂЕМО: Брат несталог Стефана (27) упутио апел свим грађанима Србије

Фото: Инстаграм

Марко Русев апеловао је на све људе који добро познају терен да се прикључе потрази.

- Апелујем на само оне који стварно знају терен да у овој потрази помогну. Иако сам им захвалан, не треба да долазе људи који нису искусни на овом терену. Не желимо да се још неко изгуби - каже Марко.

Сличан апел Стефанов брат упутио је и на свом Инстаграм профилу.

Два правца потраге

Велики број људи претражује терен, апотрага се проширила по досада непретраженим теренима, а главна два правца су око Деспотовца и пут према Бољевцу и Бору.

Поред мрака који ће отежати потрагу, спасиоцима на руку не иде ни терен, јер је реч о врло непроходном и тешко приступачном пределу. Додатан проблем је недостатак телефонског сигнала који се губи у подножју планине, а не постоји само један пут кроз планину, већ више њих, што додатно отежава потрагу.

Подсетимо, Милици Мирјанић (20) и Стефану Русову (27), који су кренули у аутомобилу "пежо 207" беле боје ка излетишту Лисине, изгубио се сваки траг пре скоро 40 сати. У потрагу за несталима укључио се и хеликоптер Министарства унутрашњих послова, као и Горска служба спасавања.

(Блиц.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)