ПАДА МРАК И ХЛАДНО ЈЕ, МОЛИМО ПОМОЗИТЕ: Потресни апел породице Стефана који је са Милицом нестао на Бељаници (ФОТО/ВИДЕО)

Новости онлине

20. 12. 2020. у 15:23

ПОТРАГА за Милицом Мирјанић (20) и Стефаном Русовим (27) је већ ушла у 13 сат, а без обзира на све напоре служби спасавања од њих двоје и даље нема ни трага ни гласа.

ПАДА МРАК И ХЛАДНО ЈЕ, МОЛИМО ПОМОЗИТЕ: Потресни апел породице Стефана који је са Милицом нестао на Бељаници (ФОТО/ВИДЕО)

Фото: МУП/Министарство одбране

Њих двоје су нестали на планини Бељаници, а последњи сигнал њиховог мобилног телефона ухваћен је јуче на Тупижници око 15 часова.

Претходно је бели "пежо 207" снимљен у близини етно ресторана у Лисинама. У њиховом "пежоу" је остао патуљасти бели шнауцер.

Од ноћас, одмах по пријави, за њима трагају и полицајци и ватрогасно-спасилачке јединице, али и екипе Горске службе спасавања Србије. За њима трага и отац Милице Мирјанић, Милош, који је са још неколико људи кренуо у потрагу.

Породица Стефана Русова је упутила апел свима који могу да помогну:

"Они су дивни млади људи, нису искусни возачи, не знамо шта се догодило, да ли су слетели с пута или се изгубили. Молимо да помогне ко год може да их пронађемо, прошло је већ више од 24 сата откако је изгубљен сваки контакт са њима.

Мрак пада око 16 сати, хладно је, нигде нема ни њиховог аутомобила ни њих. Молимо за помоћ локално становништво, планинарска и ловачка друштва, локалне медије... ко год може да помогне".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)