ВУЧИЋ ПОСЛЕ ОТВАРАЊА БОЛНИЦЕ У КРУШЕВЦУ: Споменик за будућност, говориће о нашим делима (ФОТО)

Novosti online

20. 12. 2020. у 12:34

ВУЧИЋ ПОСЛЕ ОТВАРАЊА БОЛНИЦЕ У КРУШЕВЦУ: Споменик за будућност, говориће о нашим делима (ФОТО)

Фото: Инстаграм принтскрин

ПРЕДСЕДНИК Републике Србије Александар Вучић присуствовао је отварању нове ковид болнице у Крушевцу и обратио се после посете на Инстаграм профилу ,,Будућност Србије".

- Поносан сам на Србију, на људе који су радили овде у Крушевцу, за четири месеца, као и у Батајници, завршили су нешто што изгледа велелепно. Радили су даноноћно и урадили велики посао, овде ће бити 500 постеља, 150 на интензивној нези, то је 150 монитора, респиратора. Ово је оно што остаје граду Крушевцу и Србији. То је споменик за будућност, говориће о нашим делима, шта смо за кратко време и у тешко време могли да урадимо за наш народ - написао је председник Србије.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (37)

Jana

20.12.2020. 14:08

I mi smo ponosni na sve što je u našoj zemlji postignuto u poslednjih par godina. Naročito smo ponosni kako se kao mala zemlja borimo u doba korone: nabavka respiratora, nabavka vakcina, zidanje bolnica u rekordnom roku... Neverovatno!

Bogdan

20.12.2020. 15:42

Zaista prelepo izgleda ova bolnica u koju je mnogo novca uloženo želim da što manje pacjenata bude upravo u ovim bolnicama. Država je dosta uradila na modernizaciji i rekonstrukciji svakog objekta u našoj zemlji.