НИКО НЕ ЗНА ДОКЛЕ ЋЕ ОВО ТРАЈАТИ - ЗАТО ЈЕ СОЛИДАРНОСТ НАЈВАЖНИЈА: Ови људи су донацијама премрежили читав регион

Промо

13. 12. 2020. у 10:50

НИКО НЕ ЗНА ДОКЛЕ ЋЕ ОВО ТРАЈАТИ - ЗАТО ЈЕ СОЛИДАРНОСТ НАЈВАЖНИЈА: Ови људи су донацијама премрежили читав регион

Фото: Промо

У ЧИТАВОМ региону тема број један и у седмици за нама био је број новозаражених и начини здравственог система да се избори са таласом епидемије.

Меридианбет већ две деценије послује у читавом региону и наравно да пажљиво, из дана у дан, прати ситуацију када је у питању материјално – техничка опремљеност здравствених центара који су под најжешћим притиском пацијената. Таква је ситуација не само у Србији, већ и у Црној Гори и БИХ.

Запослени у Меридиану у претходних неколико дана посетили су домове здравља у Сопоту и Смедеревској Паланци. Том приликом уручене су веома вредне донације у виду дефицитарне медицинске опреме.

Фото: Промо

 

Ова компанија недавно је, у знак солидарности и подршке грађанима, донирала новчана средства Влади Црне Горе како би се што пре и што ефикасније изборила са таласом пандемије на својој територији суседне државе.

Део је то вишемесечне приче о хуманости – Меридиан је донирао медицинску апаратуру и дефицитарну опрему здравственим установама у Подгорици, Будви, Никшићу, Беранама, Херцег Новом, Бару, Рожајама...

Фото: Промо

 

Ова компанија већ месецима је и на терену широм Босне и Херцеговине, како у Републици Српској тако и у Федерацији БиХ. Бања Лука, Сарајево, Добој, Приједор, Тузла – само су неки од градова у којима Меридиан упућује донације здравственим установама. Помогли су и народним кухињама, домовима за старе, Црвеном крсту, али и аматерским спортским клубовима и организацијама цивилног друштва.

Меридианова прича о хуманости траје већ 20 година.

Од како је наш регион али и читав свет погодила велика здравствена криза, компанија је донирала преко 60 милиона динара и нашла се у невољи становницима више од 100 градова и општина Балкана.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)