ПОТПУНО ЛУДО ВРЕМЕ НАРЕДНИХ ДАНА: Температуре ће бити варљиве - јутра ледена, дани врели!

Новости онлине

21. 10. 2020. у 14:02

ПОТПУНО ЛУДО ВРЕМЕ НАРЕДНИХ ДАНА: Температуре ће бити варљиве - јутра ледена, дани врели!

Фото: Депоситпхотос

АКО сте се заситили кише и хладног времена типичног за јесен, можете да одахнете у наредном периоду. Међутим, за метеоропате, наредних неколико дана биће веома мучни.

Временски ролеркостер, односно, ниске јутарње и високе дневне температуре, биће део наше свакодневице у наредна три дана. Временске осцилације довешће до тога да многи људи којима сметају промене времена осете главобоље, промене притиска и несанице а паметно је обући слојевиту гардеробу како бисте спречили да се презнојавате у претоплој одећи или промрзнете у танким јакнама ујутру.

Према упозорењу које је издао РХМЗ, данас, сутра и у петак, преко дана нас очекују температуре између 20 и 25Ц током дана, док ће јутра углавном бити прохладна са температуром која ће се кретати од неких 9 до 10 степени, а у појединим деловима Србије, на југу и истоку, локално се очекује слаб мраз.

У Београду ће наредна три дана бити ведра и сунчана преко дана, са јутарњом температуром између 9 и 10 степени, док ће дневна изности између 23 и 24 степена Целзијуса.

Оваква нагла промена времена код већине људе изазиваће малаксалост, низак притисак и мучнину, а ефекти временског ролеркостера приметни су већ данас, пошто се велики број људи већ увелико жали.

Слично време нас очекује и у суботу, када је најављена јутарња температура од 11 степени Целзијуса, док ће највиша дневна бити око 20 степени, али ће кроз читав дан бити тмурно и понегде са кишом. Враћање у јесењи режим очекује нас од недеље, када се очекује захлађење и наравно, киша.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)