КРВ ЋЕ АЛЕКСИ СПАСТИ ЖИВОТ: Младом Зрењанинцу, припаднику ВС, хитно потребна помоћ

Б. Г.

20. 10. 2020. у 07:35

КРВ ЋЕ АЛЕКСИ СПАСТИ ЖИВОТ: Младом Зрењанинцу, припаднику ВС, хитно потребна помоћ

Фото приватна архива

ЗРЕЊАНИНАЦ Алекса Драгаш (26), војник и спортиста, храбро води мукотрпну битку са опаком болешћу - канцером, и неопходна му је помоћ у виду донације крви.

Алекса, који је дугогодишњи спортиста, вишебојац и војник Војске Србије, има веома ретку крвну групу, АБ негативну и потребне су му додатне количине крви, па отуда апел да му се што пре помогне. Сви који желе могу да се пријаве одељењу трансфузиологије Војномедицинске академије у Београду, уз напомену да крв дају за Алексу Драгаша из Зрењанина, јер му је она неопходна за наставак лечења.

Сандра, Алексина девојка, уз захвалност великом броју хуманих људи, који су се одазвали позиву, каже да ће Алекси крв бити неопходна за наредне дане и даљу борбу са канцером, који је метастазирао и због тога је апел за помоћ увек актуелан.

- Хвала људима који су помогли и дали крв, али бринем се за наредне дане и недеље, јер су потребне нове количине ове, не баш тако честе, крвне групе - каже Сандра, уз потврду да је Алекса 2017. године, као кадет 138. класе Војне академије, на Ади Циганлији, пливао и победио у Богојављенској трци за часни крст.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)