ПЛАШИЛА САМ СЕ ДА МИ ЈЕ НЕ ВРАТЕ У ЦРНОЈ КЕСИ: Мајка нестале Милице открива - Имала је повреде на рукама

Новости онлине/Курир

08. 10. 2020. у 16:44

ПЛАШИЛА САМ СЕ ДА МИ ЈЕ НЕ ВРАТЕ У ЦРНОЈ КЕСИ: Мајка нестале Милице открива - Имала је повреде на рукама

Фото: З. Кнежевић/Приватна архива

МИЛИЦА Г. (25) из Батајнице, која је под још неразјашњеним околностима нестала 6. октобра, нађена је јуче жива, али у веома лошем психичком стању.

Милица је нађена у свом аутомобилу на пракингу Клиничког центра Србије, а на питање лекара да ли зна да је читава Србија тражи, рекла је да зна.

- Имала је повреде на рукама, збринута је и тренутно се налази у болници - каже извор.

Миле и Јасна Г, Миличини родитељи, рекли су за Курир да им је најбитније да им је ћерка жива.

- Хвала Богу, нису ми је вратили у црној кеси. Нама је најбитније да је она жива, слутили смо најгоре - каже мајка Јасна и додаје:

- Сада је у болници и надам се да ће бити добро. Нашли су је у јако лошем психичком стању, дали су јој нешто за смирење да може да одспава, тако да се нисмо ни видели, ни чули с њом. Још не знамо ништа о нестанку, шта се и како се десило.

И отац Миле каже да је забринут због ситуације, али да не жели да "суди" никоме, нити да нагађа, док не чује од ћерке шта се догодило. - Чим смо схватили да је нема, ангажовали смо се и све подигли на ноге. Били смо забринути. Имала је тог дечка из Сурчина, али ми сматрамо да он није спреман да било шта нажао учини мом детету, баш за десетак дана имају суђење - каже он и додаје:

- Милица већ неко време ради у једном локалном кафићу и чули смо да је хтела да да отказ. Она нама ништа није причала о томе и ми не знамо шта је истина. Подсетимо, Милица је у уторак рекла мајци да иде да се види са дечком, а када се није вратила кући, они су алармирали полицију. Камере су је снимиле у уторак код киоска брзе хране са два момка, а један ју је наводно грлио. Такође, она је у јуну пријавила бившег дечка јер ју је наводно узнемиравао и претио да ће објавити њене голе слике.

- Због свих тих околности, постојала је бојазан да се девојци можда десило нешто лоше. Испоставило се да она није била жртва кривичног дела, а наводно је рекла да је у среду обилазила манастире, те да је у четвртак ујутру дошла до КЦС по лекарску помоћ, јер се осећала лоше - каже извор.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)