МИЛИЦА У ТЕШКОМ СТАЊУ: Девојка која је јуче нестала смештена на интензивну негу, сви се питају зашто је отишла

Новости онлине

08. 10. 2020. у 15:44

МИЛИЦА У ТЕШКОМ СТАЊУ: Девојка која је јуче нестала смештена на интензивну негу, сви се питају зашто је отишла

Фото: Приватна архива

ДВАДЕСЕТПЕТОГОДИШЊА Милица Грбић чији је нестанак пријављен јуче у току дана, пронађена је јутрос око 4 часа, када је патрола полиције нашла њеним у колима испред Ургентног центра.

Према информацијама до којих је Ало.рс дошао, Милица се налази на интензивној нези, у јако лошем психичком стању.

- Она се осећа лоше, психички и физички. Уморна је и исцрпљена. Нико од породице је није видео, нити су посете дозвољене - рекао је извор близак породици.

Према речима саговорника, Милица је на прегледима и лекари константно прате њено стање, а породица се нада да ће је вечерас видети.

- Нико не зна зашто је тако одлучила да оде. Полицајцима је испричала да је обилазила манастире и спавала у колима, а детаље о томе како је провела време када су је тражили не жели да исприча - наводи извор и додаје:

- Помишљала је чак и на самоубиство, али је свесна свега, ипак смогла снаге да дође до Ургентног центра, схватајући да јој је неопходна помоћ - истиче извор Ало.рс.

Подсетимо на то да је нестанак девојке, полицији, пријавила њена забринута породица пошто се Милица њије појавила након што је отишла у град.

За њом су целе ноћи поред милиције трагали и њени најближи.

Девојка је потом рано ујутру у својим колима пронађена у близини Ургентног центра. 

Број 011/7777-000 је СОС телефон који ради 24 сата, а на који се јављају стручњаци за спречавање самоубиства - лекари Клинике за психијатријске болести "Др Лаза Лазаревић". Служба ургентне психијатрије прима пацијенте 24 сата без заказивања, без књижице и без плаћања, а Центар за ментално здравље од 9 до 18 прима без заказивања.

(Ало.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)