СРЦЕ МИ ЈЕ ПУНО ДАНАС, ХВАЛА ШТО СТЕ ОДАБРАЛИ ДА СЛУЖИТЕ СВОМ НАРОДУ: Министар Стефановић се обратио будућим полицајцима (ФОТО+ВИДЕО)

Novosti online

24. 09. 2020. у 16:00

СРЦЕ МИ ЈЕ ПУНО ДАНАС, ХВАЛА ШТО СТЕ ОДАБРАЛИ ДА СЛУЖИТЕ СВОМ НАРОДУ: Министар Стефановић се обратио будућим полицајцима (ФОТО+ВИДЕО)

Фото: Фејсбук и Твитер/Небојша Стефановић

МИНИСТАР унутрашњих послова др Небојша Стрефановић обратио се полазницима 23. и 24. класе Центра за основну полицијску обуку на свом Фејсбук и Твитер налогу након свечаности у Макишу, поделивши најлепше тренутке с данашње промоције.

- Срце ми је пуно данас јер вас видим насмејане. Поносан сам на то што вас је ових месеци повезало, пре свега, другарство. Будите добри полицајци, али и добри другари и колеге. Држите се увек заједно и чувајте једни друге. Ова су пријатељства за цео живот - написао је министар. - Када погледам у ове редове нових момака и девојака у плавој униформи и њихове колеге које сваког дана штите безбедност наше земље, прва реч која ми падне на ум је поверење.

Он је додао:

Желим вам да будете добри полицајци. Да носите униформу са поносом. Да се поносите и том плавом бојом и заставом Србије која је на вашем рамену.

Зато хоћу да вам кажем ХВАЛА што сте одабрали да служите свом народу. Желим вам да будете добри полицајци. Да носите униформу са поносом. Да се поносите и том плавом бојом и заставом Србије која је на вашем рамену.

Живела Србија!

Срце ми је пуно данас јер вас видим насмејане. Поносан сам на то што вас је ових месеци повезало, пре свега,...

Posted by Небојша Стефановић on Thursday, September 24, 2020

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)