УДОВИЦА СТЕВАНА ЂОКИЋА ОТВОРИЛА ДУШУ: Како деци да кажем да никада неће видети оца - корона га однела за дан!

Новости онлине

28. 10. 2021. у 09:13

ЈОШ нисам свесна да нас је Стева заувек напустио. Не знам шта се одједном десило. Изгледало је као да се опоравља, међутим, стање му се претходних дана погоршавало.

УДОВИЦА СТЕВАНА ЂОКИЋА ОТВОРИЛА ДУШУ: Како деци да кажем да никада неће видети оца - корона га однела за дан!

Фото: Принтсцреен/ПИНК

- Ова болест је заиста непредвидива. Како ћу саопштити деци да им је отац умро и да га више никада неће видети - рекла је тихим гласом за Објектив Ирена Ђокић, супруга приватног детектива и председника Центра за безбедност, истраге и одбрану ДБА Стевана Ђокића, који је пре два дана преминуо од ковида-19 у 44. години.

Према њеним речима, Стевана је корона однела готово за један дан.

- Прве недеље, током болничког лечења, деловало је да се постепено опоравља. Међутим, у другој недељи стање му се нагло погоршало. Не знам шта да кажем, била сам потпуно упућена у његово здравствено стање, сваки папир сам добила на увид. У једном тренутку, у уторак, по његовим резултатима сам схватила да није добро, међутим, ја сам велики борац, никад не одустајем, и то једноставно нисам желела да прихватим - истиче Ђокићева удовица.

Ирена, која је по занимању здравствени радник, каже да је одмах реаговала када је њен супруг почео отежано да дише, те га је одвела у болницу.

- Стеван није имао повишену температуру, али тешко је дисао. Због пада сатурације одвела сам га у болницу. Сви лекари из КБЦ "Др Драгиша Мишовић” дали су све од себе, бринули су се о њему. Ако је ико добио најбољу негу, то је био он. Али, нажалост, није му се дало - прича Ирена, која је након смрти свог супруга остала сама са двоје деце.

- Старија ћерка има шест година, још увек јој нисам саопштила, али морам. Она је већ велика девојчица, следеће године креће у школу, свесна је свега, док млађа ћерка нема још ни две године. Она неће разумети да више нема тату - каже саговорница тужним гласом.

Супруга преминулог детектива, који је последњих година као аналитичар актуелних дешавања био активни учесник јавног живота у Србији, претпоставља да је једно од њих двоје донело корону кући.

- Обоје смо свакодневно били окружени људима. Ја сам вакцинисана, прележала сам корону, и то с тешком клиничком сликом, док Стева није био вакцинисан. Био је потпуно здрав човек и релативно здрав jе и хоспитализован. Верујте, такви пацијенти се не примају на болничко лечење. Мислили смо да спречимо развој болести, а он је умро - каже Ирена.

(Објектив)

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)