СПРПСКА МИСИЦА ПОКАЗАЛА СИМБОЛ ВЕЛИКЕ АЛБАНИЈЕ: Згрозила јавност, па повукла драстичан потез! (ФОТО)

Novosti online

27. 10. 2021. у 22:07

ВЕЛИКУ пометњу на друштвеним мрежама изазвала је фотографија српске мисице Валентине Петровић на којој позира са колегиницама, између осталих и са мисицом Албаније, док рукама показују знак двоглавог орла, што је симбол такозване "велике Албаније".

СПРПСКА МИСИЦА ПОКАЗАЛА СИМБОЛ ВЕЛИКЕ АЛБАНИЈЕ: Згрозила јавност, па повукла драстичан потез! (ФОТО)

Фото: Инстаграм/bunt.svesrbija

- У налету еуфорије поводом журке била сам позвана да се фотографишем, великом брзином сам стала поред девојака и оне су ми у еуфоричној брзини наместиле руке како да станемо. Нисам имала никакву лошу намеру, то је био тренутак непромишљености и глупа спонтаност. Желим да се извиним припадницима своје нације, народу са Косова и Метохије, мојој компанији, породици који су збуњени због настале фотографије и моје непромишљености и упадања у замку. Ја волим и бодрим своју државу - навела је Петровићева раније поводом ситуације у којој се нашла.

Фото: Instagram printscreen

 

Она се сад одлучила на нови, драстични потез, те је свој профил на Инстаграму, који је активно користила у сврху своје промоције једноставно обрисала.

По свему судећи, хаос који је настао након поменутих њених поступака био јој је преко главе, па је одлучила да се склони макар са друштвених мрежа.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО - Како су познати блатили Србију, а од ње живе?

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)