Н ПОРТАЛ – НОВА ДИМЕНЗИЈА НОВОСТИ

Новости онлине

24. 09. 2021. у 16:26

ПОРТФОЛИО компаније "Новости" богатији је за још једно електронско издање. Ослушкујући потребе читалаца "Вечерњих новости", портала новости.рс и свих осталих издања "Новости", осмислили смо Нпортал.рс, медиј са другачијим приступом информацијама и садржајем који је прилагођен свим генерацијама.

Н ПОРТАЛ – НОВА ДИМЕНЗИЈА НОВОСТИ

Фото: Новости

И модерно и ретро. Брзо и кратко, али и детаљно и пажљиво. На латиници, али и на ћирилици. Од политике и озбиљних друштвених тема, до забаве и естраде, са акцентом на квалитетну фотографију и јединствен визуелни приказ.

"Нпортал" је настао под окриљем "Новости" са жељом да великом искуству компаније старе готово 70 година додамо модеран печат, каже уредник новог портала Сергеј Комненић. Према његовим речима, све је у циљу широког, прецизног, правовременог и тачног информисања јавности. 

- Да са читаоцима будемо "на ти", да наш портал дише у ритму Србије. Брзо, из минута у минут, стално на опрезу, одговорно извештавање, квалитетан садржај – то је наш задатак. Небитно о којој теми се писало – о високој политици или о вестима са естраде - поручује Комненић и додаје:

- Иза имена "Нпортала" стоји огромно благо које су деценијама уназад стварале и прикупљале наше старије колеге и наши узори из компаније "Новости", у чијем јату и ми растемо. Одушевљење и ентузијазам са којим оживљавамо благо из непрегледне новинске архиве, желимо да пренесемо и на читаоце у рубрици "Ретро" коју са поносом посебно истичемо. Да се осети са колико уживања радимо на давању "другог живота" бисерима српског новинарства и фотографије. Колико нам је и самима занимљиво да прелиставамо шаролике странице и сцене из наше прошлости и учимо о ономе што је било – да богатији дочекамо оно што ће бити.

Посетите www.nportal.rs.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)