Данијела Штајнфелд у "Недељнику" демантовала саму себе: НИЈЕ или ЈЕСТЕ одмах пријавила силовање центру за жртве?

В. Н.

24. 06. 2021. у 17:42

Глумица Данијела Штајнфелд открива, за последње издање "Недељника", да је пријавила случај Виктимолошком центру, одмах након силовања. Није се осврнула на своје досадашње тврдње да због страха није пријавила догађај, као и да није смела никоме да се повери.

Данијела Штајнфелд у Недељнику демантовала саму себе: НИЈЕ или ЈЕСТЕ одмах пријавила силовање центру за жртве?

Фото Приватна архива

Ми смо се на ово већ осврнули, одмах када смо, од Мериме Исаковић, први пут чули за Данијелину пријаву Виктимолошком центру. Упркос свим досадашњим Данијелиним изјавама у којима тврди како због страха није смела да пријави случај нити да се било коме повери, данас Данијела изјављује да јесте пријавила случај два дана након силовања, као и да је пре тога обавестила двоје пријатеља о томе шта јој се десило.

Подсећамо на раније глумичине тврдње:

Инсајдер 22. март 2021.

Данијела Штајнфелд:

"Мене је силовао мој колега и драги пријатељ Бранислав Лечић. То се десило 7. маја 2012. године..."

"Колико год да бих волела да сам пријавила то одмах истог јутра, ја не могу да замислим сценарио у ком би се мени веровало, у ком бих могла да задржим своју позицију у позоришту, своју сигурност, своју приватност, да будем заштићена од државе. Мислим да би мој живот једноставно пао у воду".

00 мин 15 сек – 00 мин 26 сек и 03 мин 31 сек – 04 мин 03 сек

хттпс://инсајдер.нет/ср/сајт/тема/23273/

ТВ Сарајево 16. август 2020.

Данијела Штајнфелд:

"Ја нисам смела, нисам се усудила било коме да кажем шта се мени десило, у данима после мог сексуалног злостављања“... „Ако било коме кажем, последице тога, ако ја то пријавим, ће можда бити много горе за мене, моју безбедност, породицу и за моју опште читаву даљу будућност и ја сам се поверавала свом лаптопу..."

08 мин 28 сек – 09 мин 14 сек

хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=Буq_кYбноцЕ


Данас 22. септембар 2020.

Данијела Штајнфелд:

"Кад сам отишла у Америку, била сам у фазону – нико не мора то да зна, зашто бих ја о томе разговарала. То је моја прошлост…"

"Кад сам била у метроу, бука, сви ти људи око мене, одједанпут нисам могла да дишем. Тад сам баш имала страшан напад панике”... Тад сам први пут схватила да морам с неким да разговарам. Послала сам поруку на СОС телефон за анонимну помоћ. С друге стране сам чула мушки глас. Почела сам да причам шта ми се десило, нормалним тоном, као вама сада".

У најновијем издању "Недељника" читамо нешто сасвим другачије, чиме глумица демантује све своје досадашње тврдње, како никоме није смела да се повери, осим свом лаптопу, како није пријавила силовање и како је да је први пут о том догађају проговорила анонимно телефоном у Америци. Како Данијела говори данас, без икаквог осврта на све своје дојучерашње изјаве, које су потпуно контрадикторне новим, прочитајте на дну текста, где издвајамо описане делове њене исповести.

Да подсетимо, 6. јуна објавили смо сазнање до ког смо дошли истраживањем:

Данијела ипак пријавила силовање 8. маја 2012.

Опис силоватеља у пријави нема додирних тачака са Лечићем.

Ако сте пропустили, цео текст можете прочитати овде:

хттпс://www.новости.рс/вести/друство/1004224/откривамо-интригантне-детаље-слуцаја-стајнфелд-лециц


Новом верзијом приче за „Недељник“, Данијела тихо демантује сазнања до којих су дошле „Вечерње Новости“, а да их при том не спомиње. Такође, у својој новој екслузивној исповести, Данијела демантује и своје досадашње тврдње. Осим потпуно супротне приче о пријави силовања, постоји још неколико свежих изјава глумице, које су контрадикторне њеним старим изјавама у медијима. Писаћемо и о томе, накнадно.

Оно што је још битније, постоје детаљи из Данијелине нове приче, који се не слажу са сазнањима и доказима, које поседује редакција „Вечерњих Новости“, а које ћемо убрзо поделити са својим читаоцима.

Фото: Принтсцреен/Недељник

Фото: Принтсцреен/Недељник

Фото: Принтсцреен/Недељник

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)