МИЛОШ РАЈИЧИЋ: Повратак Кубанаца

М.Р.

05. 06. 2023. у 14:00

ЧИТАЛАЦ из Новог Сада типује мечеве одбојкашке Лиге нација

МИЛОШ РАЈИЧИЋ: Повратак Кубанаца

Ilustracija

НАГОЈА, ЈАПАН

Уторак:

<

9.10 БУГАРСКА - КИНА 2

Бугарска има новог селектора Пламена Константинова и он је одмах вратио у селекцију Матеја Казијског, који иако има 38 година представља велико појачање за ову селекцију. Очекујем неизвестан меч и победу Кинеза у пет сетова, само из разлога што се игра у Азији.

12.40 ЈАПАН – ИРАН 1

Јапанци су одлично започели сарадњу са искусним селектором Филипом Бланом и очекујем да у истом ритму наставе у овогодишњој Лиги нација. Иран је изузетно неугодна селекција која игра атипичну одбојку. Типујем победу Јапанаца.

ОТАВА, КАНАДА

22.30 ИТАЛИЈА – АРГЕНТИНА 1

Италијани ће у овогодишњој Лиги нација наступити са измењеном селекцијом јер их очекује Европско првенство у другој половини године, на коме имају високе амбиције и где ће бити домаћини. Италијани имају толико велику базу играча да су фаворити против жилавих Аргентинаца и требало би да тријумфују у овом мечу.

2.00 КАНАДА - КУБА 2

Кубанци се враћају полако на велику сцену, предводи их селектор Николас Ернесто Вивес Кофиби, бивши репрезентативац из времена када су Кубанци имали значајну улогу у светској одбојци. Биће им тешко на гостовању у Канади, али мислим да могу до изненађења и победе.

НАГОЈА, ЈАПАН

Среда:

8.00 СРБИЈА - СЛОВЕНИЈА 2

Георге Крету, селектор Словеније, окупио је најбоље што има у овом ренутку, иако се можда очекивало да капитен Тине Урнаут заврши са репрезентацијом. Код нас је ситуација нешто другачија, јер после много година имамо проблем са младим снагама, па је очекивано да досадашњи носиоци игре продуже репрезентативне каријере колико год буде интерес српске одбојке како бисмо остали конкурентни.

Преузмите нашу апликацију за љубитеље клађења

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

РУСИ СЛАВЕ: Лукавство је на крају упалило - УЕФА их је вратила у своја такмичења! Не све, али - повратак Русије је почео

РУСИ СЛАВЕ: Лукавство је на крају упалило - УЕФА их је вратила у своја такмичења! Не све, али - повратак Русије је почео

РУСИЈА и Украјина су и даље извори најважнијих вести на свету, збивања из тих држава се прате из минута у минут, уживо, али постоје и пратећи догађаји до којих су довела војна дејства, а који привлаче огромну пажњу светске јавности. Спорт је један од сегмената живота на које је рат такође утицао, а фудбал, као најпопуларнија спортска дисциплина, посебно је занимиљив ових дана, због руске ситуације у њему.

26. 09. 2023. у 17:36

Коментари (0)

ОВО ЈЕ МАЛО КО ОЧЕКИВАО! Новак Ђоковић стигао у Рим (ВИДЕО)