ДАМИР МИРВИЋ: Отворено у Антверпену

С.Р.

28. 05. 2023. у 12:04 >> 12:04

ФУДБАЛЕР Мариекеркеа прогнозира мечеве претпоследњег кола белгијског шампионата

ДАМИР МИРВИЋ: Отворено у Антверпену

Foto: Profimedia

Белгија 1

Недеља:

13.30 АНТВЕРПЕН - СТ. ЖИЛОАЗ ГГ

<

18.30 Клуб Бриж – Генк 3+

Антверпен и Сент Жилоаз су поравнати на врху табеле и играју за титулу. Резултатски је то неизвесна утакмица, али свакако ћемо гледати актрактиван фудбал. Очекујем да и једни и други играју нападачки, као и да буде голова у мрежи оба тима.

Преузмите нашу апликацију за љубитеље клађења

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

РУСИ СЛАВЕ: Лукавство је на крају упалило - УЕФА их је вратила у своја такмичења! Не све, али - повратак Русије је почео

РУСИ СЛАВЕ: Лукавство је на крају упалило - УЕФА их је вратила у своја такмичења! Не све, али - повратак Русије је почео

РУСИЈА и Украјина су и даље извори најважнијих вести на свету, збивања из тих држава се прате из минута у минут, уживо, али постоје и пратећи догађаји до којих су довела војна дејства, а који привлаче огромну пажњу светске јавности. Спорт је један од сегмената живота на које је рат такође утицао, а фудбал, као најпопуларнија спортска дисциплина, посебно је занимиљив ових дана, због руске ситуације у њему.

26. 09. 2023. у 17:36

Коментари (0)

СЕДМИЦА ТРИ МИЛИОНА ЕВРА: Видите извучене бројеве - шестице веома издашне