МАЛЕШИЋ: Нова шалтер сала грађанима за издавање личних докумената

Љ.П.

21. 05. 2021. у 17:17

ПОЛИЦИЈСКА управа у Новом Саду, ускоро ће добити нову шалтер салу за грађане, тако да ће постојеће за издавање личних докумената грађанима бити растерећене.

МАЛЕШИЋ: Нова шалтер сала грађанима за издавање личних докумената

ФОТО: Љ.П.

То је данас у разговору са новинарима најавио Слободан Малешић, начелник Полицијске управе Нови Сад, истичући да са локалном самоуправом раде на томе.

Према његовим речима, нови простор ће се налазити на углу улица Сремске и Железничке, а циљ отварања још једне шалтер сале је да се смање гужве и време чекања за израду личних докумената. Ова сала ће имати од осам до десет осам шалтер места.

- Велики број путних исправа је истекао прошле године, а због пандемије корнавируса се није нигде путовало – казао је Малешић. - Због тога су сада гужве у у шалтер сали у Булевару краља Петра Првог и у објекту код Моста слободе.

У полицији, како је истакао предузимају мере како би се гужве смањиле, а продужено је и радно време у шалтер салама. Он је додао да ће се градити нова полицијска станица у Радничкој улици где ће бити шалтер сала од 100 квадратних метара са више шалтера.

Први новосадски полицајац је стање безбедности у граду оценио више него добро, истичући добру сарадњу МУП са градским и покрајинским властима.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)