ОБЈАВЉЕНИ РЕЗУЛТАТИ КОНКУРСА ОПШТИНЕ ЋУПРИЈА ЗА УДРУЖЕЊА: "Прошла" четири пројекта, одлука ће бити донета по истеку рока за приговоре

З. Рашић

18. 05. 2021. у 18:09

КОМИСИЈА за спровођење овогодишњег конкурса за избор програма од јавног интереса за (су)финансирање из буџета општине Ћуприја објавила је предлог ранг листе удружења и бодовања њихових пројеката. Коначна листа биће утврђена и одлука донета након истицања рока за приговоре и њиховог разматрања.

ОБЈАВЉЕНИ РЕЗУЛТАТИ КОНКУРСА ОПШТИНЕ ЋУПРИЈА ЗА УДРУЖЕЊА: Прошла четири пројекта, одлука ће бити донета по истеку рока за приговоре

Фото: З. Рашић

Према објављеној листи, буџетску подршку за своје пројекте имаће Удружење гљивара и љубитеља природе “Горун”, УГ “Равно штит”, Учитељско друштво општине Ћуприја и локална организација СУБНОР, док пројекти Црвеног крста, удружења “Јовачки извор”, оболелих од синдрома хроничног умора и кризе свести, те Удружења пензионера општине Ћуприја - нису добили “зелено светло”.

Удружење гљивара добиће средства за попис заштићених врста гљива у општини и за организацију изложбе, а УГ “Равно штит” за пројекат који се односи на обележавање, вакцинацију и стерилизацију паса. Учитељско друштво спроводиће припремну наставу из математике, а СУБНОР планиране активности.

Сва четири одобрена пројекта биће подржана из општинске касе са укупно 621.344 динара, а опредељена средства у овогодишњем буџету Ћуприје за програме од јавног интереса су милион. Удружења која су остала “испод црте” имају пројекте који су оцењени са мање од 50 бодова, колика је била граница за суфинансирање.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)