ЛЕСКОВАЧКИ САОБРАЋАЈЦИ ОТКРИЛИ 308 ПРЕКРШАЈА: Затечено 29 пијаних возача и тројица под дејством психоактивних супстанци

И. М.

05. 05. 2021. у 17:37

ПРИПАДНИЦИ Министарства унутрашњих послова у Лесковцу у појачаној контроли саобраћаја, од 29. априла до 5. маја, затекли су 29 возача који су возили под дејством алкохола и тројицу који су аутомобилима управљали под дејством психоактивних супстанци, саопштила је лесковачка Полицијска управа.

ЛЕСКОВАЧКИ САОБРАЋАЈЦИ ОТКРИЛИ 308 ПРЕКРШАЈА: Затечено 29 пијаних возача и тројица под дејством психоактивних супстанци

Фото: П. Милошевић

Саобраћајна патрола на подручју града зауставила је шездесетпетогодишњег возача који је возио са 2,8 промила алкохола у организму, возача „голфа“ који је имао два промила, као и мушкарца који је управљао „вектром“ са 1,74 промила алкохола.

Двадесетчетворогодишњег возача „опел корсе“, четрдесетшестогодишњег возача мопеда и тридесетчетворогодишњег возача „аудија“ полиција је зауставила на подручју града и, након тестирања, искључила из саобраћаја због управљања возилима под дејством психоактивних супстанци.

Полиција је, територији општине Лебане, затекла и четрдесетогодишњег мушкарца који је управљао „бмв-ом“ и одбио да се тестира на психоактивне супстанце.

Сва седморица су задржани у службеним просторијама и против њих су поднете прекршајне пријаве по Закону о безбедности саобраћаја на путевима. У овом периоду, саобраћајна полиција открила је укупно 308 прекршаја.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)